Bilgisayar kış aylarında bazen çalışmıyor

alkanstar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın yaz aylarında hiçbir sorunu yok ama kış aylarında odamdaki nemden dolayı 3 kısa 1 uzun BIOS sesleri çıkarıyor, bir 2-3 dakika oyle çaliştıktan sonra kapatıyorum ve tekrar açıyorum, sorunsuz bir şekilde çalışıyor, bazen kasayı sallayınca da çalışıyor. Cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar bilgisayarımın yaz aylarında hiçbir sorunu yok ama kış aylarında odamdaki nemden dolayı 3 kısa 1 uzun BIOS sesleri çıkarıyor, bir 2-3 dakika oyle çaliştıktan sonra kapatıyorum ve tekrar açıyorum, sorunsuz bir şekilde çalışıyor, bazen kasayı sallayınca da çalışıyor. Cevaplarınız için teşekkürler.

Nemlenmiş olabilir ayrıca temizliğini yaptınız mı?

BIOS sesini ben ekran kartı VRAM arızası olarak algıladım. Başka bir ekran kartı ile çalıştırmayı deneyin.

Nemlenmiş olabilir ayrıca temizliğini yaptınız mı?

Evet temizliğini yaptım bazen RAM'in birini söküp çalıştırmayı deniyorum oluyor 4 GB RAM ile ertesi gün tekrar çalıştırıyorum yine aynı sorun :D

Başka bir ekran kartı sipariş verdim büyük ihtimalle yarın elimde olur sizide bilgilendiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı