Bilgisayar koltuğu aşırı gıcırdıyor

Atill00

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, aşağıya bıraktığı ses kaydı bilgisayar tekerlekli koltuğun gicirdama sesi. Ben hafif öne arkaya sağa ve sola hafif eğim verdiğimde aşırı gıcırdıyor.

Ben bunun için koltuk vidalarını teker teker söktüm, yüzey temizleme bezi ile sildim lakin yine aynı sorun var. Koltuğun resmini paylaşıyorum, nasıl sorunumu çözebilim?

Dosya Ekleri

• IMG_20231212_144956.jpg
    IMG_20231212_144956.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG20231212144910.jpg
    IMG20231212144910.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba arkadaşlar, aşağıya bıraktığı ses kaydı bilgisayar tekerlekli koltuğun gicirdama sesi. Ben hafif öne arkaya sağa ve sola hafif eğim verdiğimde aşırı gıcırdıyor.

Ben bunun için koltuk vidalarını teker teker söktüm, yüzey temizleme bezi ile sildim lakin yine aynı sorun var. Koltuğun resmini paylaşıyorum, nasıl sorunumu çözebilim?
kankam bunun vidalık bi işi kalmamış sabit dursada bi şey değişmez ordaki düz metal taban mefta olmuş

Bağlantılı vidaları çıkartıp içine makine yağı fıslatıp tekrar güzelce vidaları takın. En az 5-6 ay sesi keser.

Hocam vidaları çırayım mı yoksa vidalar sıkılı iken arasına kenarına köşesine mı sıkayım?

Kankam bunun vidalık bir işi kalmamış sabit dursada bir şey değişmez oradaki düz metal taban mevta olmuş

2021 yılında alındı sandalye metal yüzeyindeb işey yok ki hatta poşetleri vardı bugün çıkardım

Hareketli parçalar için makine yağı kullanın.
parçaları çıkarmam mı gerekiyor önerebileceğiniz f/p makine yağı var mı

WD40 tarzı bir yağ işinizi görür temizleyici ve yağlayıcı özelliği vardır. Bütün hareketli aksamına sıkın ve biraz hareket ettirin sorun düzelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı