Bilgisayar koltuğu önerisi

cyhriaeth

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Online çalışıyorum ve 8 saat bilgisayar başında duruyorum. Boyumdan kaynaklı halihazırda belimde sıkıntılar olduğu için bazen bu uzun oturma seansları sonrası en ucuz ofis koltuğumdan dolayı bel ağrısıyla geçiriyorum. Oyuncu koltuklarına göz gezdirdim ancak çok seçenek var ve ofis koltuğu mu oyuncu sandalyesi mi rahat olur hiç emin olamadım. Fiyatlar hakkında da çok fazla bilgi sahibi olmadığım için mümkünse genel öneriler istiyorum. Bütçe olarak 10-15 bin TL gibi uçuk rakamlar olmadığı sürece sorun yok. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Rampage KL-R72'yi bende kullanıyorum size de öneririm rahatlık konusunda piyasada bu fiyata en iyisini sağlıyor hiç düşünmeden alın bence.

Merhaba, Online çalışıyorum ve 8 saat bilgisayar başında duruyorum. Boyumdan kaynaklı halihazırda belimde sıkıntılar olduğu için bazen bu uzun oturma seansları sonrası en ucuz ofis koltuğumdan dolayı bel ağrısıyla geçiriyorum. Oyuncu koltuklarına göz gezdirdim ancak çok seçenek var ve ofis koltuğu mu oyuncu sandalyesi mi rahat olur hiç emin olamadım. Fiyatlar hakkında da çok fazla bilgi sahibi olmadığım için mümkünse genel öneriler istiyorum. Bütçe olarak 10-15 bin TL gibi uçuk rakamlar olmadığı sürece sorun yok. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Hocam bence oyuncu koltuğu almayın bende şu an var bir tane üst düzey sayılabilecek. Eğer 8 saat vakit geçiriyorsanız tavsiyem paraya kıyıp güzel bir ofis koltuğu almanız mekanizma olarak senkron mekanizma olan tercih edin. Oyuncu koltukları yapısı itibarıyla rahatsızlık verir çünkü yarış otomobilleri tasarımını alıp yapıyorlar Beliniz otursa üst omurga ve başınız oturmaz başınız otursa beliniz oturmaz 2'si otursa pozisyonunuz saçma bir hal alır. İşin uzmanları da yabancılarda aynısını söylüyor.

Alırken de mekanizma olarak senkron mekanizma tarzı bir ürün alın tavsiyem yani sırtınızı yaylandırınca oturduğunuz yerde sizinle birlikte gelmeyecek veya 30 derece sırtınız geriye gidiyorsa aşağısı 15 derece kalkacak 2:1 oranında. Öne doğru yaslanma açısıda olursa iyi. Benim şu an gözümde Nurus mee to- Banzai 2 veya Perfect koltuklar var ancak Perfectin incelemesini bulamadım. Test edecek yerde yok buralarda. Sizin varsa tavsiyem gidin yarım saat 1 saat oturun başında. O zaman anlaşılır. 9 taksitli vs. bir tanesini yakalayın alın derim gününüzü geçirdiğiniz şeyde paraya acımayın bence.

İlle de ucuz alacağım diyorsanız Adore Action modeline bakabilirsiniz ben bunu geçen gün bulmuştum sizin gibi ucuz koltuk arayışındaydım 3500TL hem de. %40 indirime ek%10 indirim diyor. Ancak koltuğun rahatlığını bilmiyorum ancak beli ayarlanıyor ve başlığı da yukarı aşağı ve ileri geri ayarlanıyor bir bakın derim. 9 bin civarınada Manager techno vardı sanırım çoğu kişi iyi demiş ama gidip deneme şansınız varsa deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı