Bilgisayar kullanıldıkça oluşan yavaşlama

Yaklaşık 3 ay önce çok iyi donanımı olan bir PC topladım. Kullanmaya başladığım ilk haftada PC'de bir yavaşlama meydana geldi fakat bu yavaşlama sadece program açma ve kapama içinde geçerli oluyordu. PC'yi yeniden başlattıkça eski hızına dönüyor fakat günün her başında PC'yi açıp restart atmam gerekiyor yoksa ciddi bir yavaşlama oluyor. Bu konu hakkında bi bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerim:
i9 9900k
GTX 1080ti
16GB RAM
1TB SSD
Mesaj yazma sorunum olduğundan açtığım konulara cevap yazamıyordum fakat artık düzelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe kurallarına uyarsanız bir daha ceza almazsınız. Soruna gelince yavaşlamalar başladıktan sonra AIDA64 ile işlemci sıcaklığını ölçüp sonuçları yazar mısınız?

bende anlamıyorum nasıl oluyor bilgisayarı her açtığımda yeniden başlatmam gerekiyor yoksa ağır bir yavaşlık problemi oluyor. Son zamanlarda bilgisayarım interneti de verimli çekmemeye başladı anakartımda bir problem olma ihtimali var mı? Ana kartım: ASUS ROG STRİX Z-390E GAMİNG

bende anlamıyorum nasıl oluyor bilgisayarı her açtığımda yeniden başlatmam gerekiyor yoksa ağır bir yavaşlık problemi oluyor. Son zamanlarda bilgisayarım interneti de verimli çekmemeye başladı anakartımda bir problem olma ihtimali var mı? Ana kartım: ASUS ROG STRİX Z-390E GAMİNG
Problem anakart sanmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı