Bilgisayar kullanırken virüs bulaşacak korkusu

Aynı korku bende de vardı hatta yeni yeni geçmeye başladı. Korkmana gerek yok. Korsan hiçbir yazılıma bulaşma. Zaten illegal sitelere girmediğin sürece bilgisayarında Miner falan asla olmaz. Dosyalarını her zaman en az 1 USB bellekte yedekle. Virüs kaparsam korkusunda her zaman şöyle ol. Amaaan yedeklerim var zaten format atarız geçer.
Korsan yazılım ne? :D ben hayatımda crack indirmedim.Ama bazen girdiğim sitelerden şüphe geliyor arka planda Java kodları çalıştırıyormu? Ne yapıyor? gibi sorular

Hocam bendeki sınırı aştı geceleri rüyamda sadece bilgisayar var. Sizce 5000tl verince normal mi?
Hocam Kaspersky indiriyorsunuz ama internetten? 100-150 tl verseniz lisanslı ve güvenlisini satın alırsınız. Sizide korumuş olur. Benimde başıma geldi, hacklendim ve tüm chrome parola listemi çaldılar. O günden beri kaspersky hem pc güvenliğini hemde tarayıcı şifreleme özelliğini kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam Kaspersky indiriyorsunuz ama internetten? 100-150 tl verseniz lisanslı ve güvenlisini satın alırsınız. Sizide korumuş olur. Benimde başıma geldi, hacklendim ve tüm chrome parola listemi çaldılar. O günden beri kaspersky hem pc güvenliğini hemde tarayıcı şifreleme özelliğini kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
Orjinal sitesinden indiriyorum parada veriyorum ama sonra silesim geliyor belki virüslüdür diye çok saçma bir şey. Allah düşmanın başına getirmesin 😀

Korsan yazılım ne? :D ben hayatımda crack indirmedim.Ama bazen girdiğim sitelerden şüphe geliyor arka planda Java kodları çalıştırıyormu? Ne yapıyor? gibi sorular
Hocam domaini güvenilir sitelere girerseniz sıkıntı olmaz. Bazı sitelerde yalan buton olabiliyor sen reklamı beğenirsin ama bastığında virüs inmeye başlar.
Orjinal sitesinden indiriyorum parada veriyorum ama sonra silesim geliyor belki virüslüdür diye çok saçma bir şey. Allah düşmanın başına getirmesin 😀
Hocam o zaman senin vücut virüs kapmış direk. Psikoloğa görün.
dediğim gibi yedeklerin olduğu sürece hep şu kafada ol. Amaaan format atarım geçer.

Ben Defender bile kullanmıyorum. Çeşit çeşit korkular varmış.

Bilgisayarı kullanırken girdiğin sitelere, indirdiğin dosyalara vs. dikkat et.

Aktif bir anti virüs bulunsun. Bunun yanında reklam engelleyici kullanabilirsin, uBlock Origin öneririm.

Ayrıca bilgisayarımıza zarar gelecek diye hepimiz korkuyoruz.

Hocam domaini güvenilir sitelere girerseniz sıkıntı olmaz. Bazı sitelerde yalan buton olabiliyor sen reklamı beğenirsin ama bastığında virüs inmeye başlar.

Hocam o zaman senin vücut virüs kapmış direk. Psikoloğa görün.
dediğim gibi yedeklerin olduğu sürece hep şu kafada ol. Amaaan format atarım geçer.
Sorun zaten formatta ben format atınca mutlaka elektrikler gidiyor.Bilgisayarın bataryasını araştırdım fiyatlar 1000tl'den başlıyor.O fiyatı vereceğime bilgisayarı sökerim sonra parçaları satarım daha iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı