Ömer Murat KARACA
Kilopat
Daha fazla
İstediğim boyutlarda Adore'de yok maalesef.Adore de güzel masalar var. Bakabilirsin.
Hocam L imkansızBütçen ve yerin varsa 180*80 yerine L masa alabilirsin daha kullanışlı olacaktır.
80cm kullanılmayan 20 cm demek. İş yerimde 80*60 &150*60 gibi ofisimde bu tarz masa kullanıyorum ve gayet kullanışlı 2 adet monitör masaların birleşim yerinde duruyor 22" 1080p monitör Aşağıda küçük resmini attım buna benzer bir dizilim var. ders çalışağım yerde arıyorum diyorsan bu tarz ürünlere bakmanı tavsiye edebilirim.
Eki Görüntüle 430515
Evde tek PC var ve masam 120*50, oyun için 24" monitör klavye mouse az birazda boşluk kalıyor. Keşke 150*60 alsam diyorum masa üzerinde sadece monitör klavye mouse ve solda bardak meyve tabağımı koyacağım yerim var
Eki Görüntüle 430517
Buna da baktım da biraz dandik duruyordu geri caydım. Şuanlık 2. sıraya koydum bunu teşekkürler.İkea Masa
Çekmecesiz olup 200cm olan modelini kendim kullanıyorum. Masanın üstünde Monitör, pc kasası, ps4, ve kişisel eşyalarım olup taşımasında hiç bir sıkıntı yok. Odana, ortamına göre ölçüyü seçip alabilirsin.
Hocam bütçemi darmaduman ediyorBen aşağıdaki masayı kullanıyorum, sallantı vs. yok, zaten masanın kendisi 35 kg civarı. Fikir vermesi açısından kendi masamın fotoğrafını da ekliyorum.
Eki Görüntüle 430493
Onlywood | X Ahşap Çalışma Masası | Çalışma Masası
ahşap çalışma masası, ahşaptan çalışma masası, x ahşap çalışma masası, modern çalışma masası, ofis ahşap çalışma masası, onlywood ahşap çalışma masasıwww.onlywood.com.tr
Buna da baktım da biraz dandik duruyordu geri caydım. Şuanlık 2. sıraya koydum bunu teşekkürler.
En fazla 400 vereceğim. Eni 70-80 arası, boyu ise en az 160 olmalı.Tam olarak bütçe ve masa için ayrılan ölçülerin ne kadar? bir tarafında duvar ve alan varsa L ama kısa olarak modellerde var.
ikea adore vivense hepsiburada n11 mağazalarına baksan belki bulursun...
300 400 ağaç kaliteli masalar bence zor bulunur.
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Uygun düşük bütçeli sade bir ürün.
Benim en başta attığım masa nasıldır? 180x80 olanını alacağım.Tam olarak bütçe ve masa için ayrılan ölçülerin ne kadar? bir tarafında duvar ve alan varsa L ama kısa olarak modellerde var.
ikea adore vivense hepsiburada n11 mağazalarına baksan belki bulursun...
300 400 ağaç kaliteli masalar bence zor bulunur.
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Uygun düşük bütçeli sade bir ürün.
Odaya sığdırmaya çalışıp 200x60 Linnmon masa alacağım. En olarak pişman etmez umarım. Her birinize ilgilenip yazdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.Hiç öyle düşünmeyin hocam, kendim kullanıyorum. Dediğim gibi baya bir yükü kaldırıyor, sallanma yapmıyor ortada bacağı olduğu için esneme de yapmıyor. İkea var ise çevrenizde mağazadan da bakabilirsiniz.