Bilgisayar kurmak için masa tavsiyesi

Alt tablası olan bir monitör ve bileklik destekli klavye yi koyduktan sonra toplam 20 25 cm boş alan kalacaktır benim için yeterli alandır ama senin için sen karar vereceksin tabiki :)

180*80 de olur 200*60 önemli olan sanırım odana sığması :)
Dediğim gibi 60 cm genişlikten sonra fark etmez 180 dan aşağıya da yazıcı PC kasası ve monitör vs sığmaz. Sığsada hareket yerin olmaz daralırsın. şahsi fikrim 180*60 minimum ölçülü ürün senin baktığında benim attığımda bunları karşılıyor internette biraz gezin derim farklı kampanyalı vs üründe çıkabilir bu aralıklarda.

Alt tablası olan bir monitör ve bileklik destekli klavye yi koyduktan sonra toplam 20 25 cm boş alan kalacaktır benim için yeterli alandır ama senin için sen karar vereceksin tabiki :)

180*80 de olur 200*60 önemli olan sanırım odana sığması :)
Dediğim gibi 60 cm genişlikten sonra fark etmez 180 dan aşağıya da yazıcı PC kasası ve monitör vs sığmaz. Sığsada hareket yerin olmaz daralırsın. şahsi fikrim 180*60 minimum ölçülü ürün senin baktığında benim attığımda bunları karşılıyor internette biraz gezin derim farklı kampanyalı vs üründe çıkabilir bu aralıklarda.
Evde şuan kullandığım masayı el altından çıkarabilsem 200x60 olanı alacağım fakat ne başka bir yere sığdırabiliyorum ne de satabiliyorum.😤

Hocam kendinize özel yaptırtabilirsiniz. Kardeşimle oynadığım için ve 2 tane bilgisayar olduğundan ölçülerini ve rengini kendi keyfime göre ayarladım. 1.5 sene önce 300₺ yaptırttım sorunsuz kullanmaktayım. Markalardan baktığımda istediğim ölçüler de bulamadım.

Not : Aşağıdaki 1.5 sene önceki fotoğraf yani sistemlerin güncel hali değil :)

IMG_2636.JPG

Kasa, monitör, klavye, mouse ve yazıcımı koyabileceğim bir masa arıyorum. Üzerinde yaklaşık 35-40 KG bir ağırlık duracak. Özellikle biraz büyük alıp bir ucunda da ders çalışmak istiyorum. N11 üzerinden bu masayı beğendim ancak bunca şeyi taşıyıp taşıyamayacağına karar veremedim. Masanın kendisi 180x80CM ve 32MM kalınlığında saf ağaçtan yapılma, ayakları ise içi dolu metalmiş. Satıcı ilerde sallantı olacağını söyledi ama sallantı derken neyi kast etti bilmiyorum. 400 civarı buna benzer diğer masa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Bu masaya benzer bir masayı Koçtaş'da gördüm. Hiç beğenmedim ayakları vesaire hiç sağlam gözükmüyordu. Çok benzerdi dediğim gibi attığınız linkteki gibi olmayabilir sadece aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.

Hocam kendinize özel yaptırtabilirsiniz. Kardeşimle oynadığım için ve 2 tane bilgisayar olduğundan ölçülerini ve rengini kendi keyfime göre ayarladım. 1.5 sene önce 300₺ yaptırttım sorunsuz kullanmaktayım. Markalardan baktığımda istediğim ölçüler de bulamadım.

Not : Aşağıdaki 1.5 sene önceki fotoğraf yani sistemlerin güncel hali değil :)

Eki Görüntüle 431042
Hocam dümdüz boyanmamış ham MDF bir masaya 300-400 arası fiyat biçiyorlar. Sizinki fotodan anladığım kadarıyla lake boya. 300-400 fiyat biçtikleri masayı lake boya istersem 800TL diyorlar. Fiyat direk ikiye katlanıyor.

Hiç öyle düşünmeyin hocam, kendim kullanıyorum. Dediğim gibi baya bir yükü kaldırıyor, sallanma yapmıyor ortada bacağı olduğu için esneme de yapmıyor. İkea var ise çevrenizde mağazadan da bakabilirsiniz.
Hocam Linnmon masada karar kıldım ancak yer sıkıntısından dolayı 150x75 olanını alacağım. 5. ayağa gerek var mı yoksa 4 ayak yeterli olur mu? Yazıcı için sehpa ayarladım yani masaya sadece kasa monitör klavye ve mouse koyacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı