Bilgisayar kurmak için masa tavsiyesi

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Kasa, monitör, klavye, mouse ve yazıcımı koyabileceğim bir masa arıyorum. Üzerinde yaklaşık 35-40 KG bir ağırlık duracak. Özellikle biraz büyük alıp bir ucunda da ders çalışmak istiyorum. N11 üzerinden bu masayı beğendim ancak bunca şeyi taşıyıp taşıyamayacağına karar veremedim. Masanın kendisi 180x80CM ve 32MM kalınlığında saf ağaçtan yapılma, ayakları ise içi dolu metalmiş. Satıcı ilerde sallantı olacağını söyledi ama sallantı derken neyi kast etti bilmiyorum. 400 civarı buna benzer diğer masa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aşağıdaki masayı kullanıyorum, sallantı vs. yok, zaten masanın kendisi 35 kg civarı. Fikir vermesi açısından kendi masamın fotoğrafını da ekliyorum.

masa.jpg

Bütçen ve yerin varsa 180*80 yerine L masa alabilirsin daha kullanışlı olacaktır.

80cm kullanılmayan 20 cm demek. İş yerimde 80*60 &150*60 gibi ofisimde bu tarz masa kullanıyorum ve gayet kullanışlı 2 adet monitör masaların birleşim yerinde duruyor 22" 1080p monitör Aşağıda küçük resmini attım buna benzer bir dizilim var. ders çalışağım yerde arıyorum diyorsan bu tarz ürünlere bakmanı tavsiye edebilirim.
1566549022817.png

Evde tek PC var ve masam 120*50, oyun için 24" monitör klavye mouse az birazda boşluk kalıyor. Keşke 150*60 alsam diyorum masa üzerinde sadece monitör klavye mouse ve solda bardak meyve tabağımı koyacağım yerim var:)
1566549372707.png

Bütçen ve yerin varsa 180*80 yerine L masa alabilirsin daha kullanışlı olacaktır.

80cm kullanılmayan 20 cm demek. İş yerimde 80*60 &150*60 gibi ofisimde bu tarz masa kullanıyorum ve gayet kullanışlı 2 adet monitör masaların birleşim yerinde duruyor 22" 1080p monitör Aşağıda küçük resmini attım buna benzer bir dizilim var. ders çalışağım yerde arıyorum diyorsan bu tarz ürünlere bakmanı tavsiye edebilirim.
Eki Görüntüle 430515

Evde tek PC var ve masam 120*50, oyun için 24" monitör klavye mouse az birazda boşluk kalıyor. Keşke 150*60 alsam diyorum masa üzerinde sadece monitör klavye mouse ve solda bardak meyve tabağımı koyacağım yerim var:)
Eki Görüntüle 430517
Hocam L imkansız:) odam 4,5X2,5M.
İkea Masa

Çekmecesiz olup 200cm olan modelini kendim kullanıyorum. Masanın üstünde Monitör, pc kasası, ps4, ve kişisel eşyalarım olup taşımasında hiç bir sıkıntı yok. Odana, ortamına göre ölçüyü seçip alabilirsin.
Buna da baktım da biraz dandik duruyordu geri caydım. Şuanlık 2. sıraya koydum bunu teşekkürler.
Ben aşağıdaki masayı kullanıyorum, sallantı vs. yok, zaten masanın kendisi 35 kg civarı. Fikir vermesi açısından kendi masamın fotoğrafını da ekliyorum.

Eki Görüntüle 430493
Hocam bütçemi darmaduman ediyor:)

Tam olarak bütçe ve masa için ayrılan ölçülerin ne kadar? bir tarafında duvar ve alan varsa L ama kısa olarak modellerde var.

ikea adore vivense hepsiburada n11 mağazalarına baksan belki bulursun...
300 400 ağaç kaliteli masalar bence zor bulunur.

Uygun düşük bütçeli sade bir ürün.

Buna da baktım da biraz dandik duruyordu geri caydım. Şuanlık 2. sıraya koydum bunu teşekkürler.

Hiç öyle düşünmeyin hocam, kendim kullanıyorum. Dediğim gibi baya bir yükü kaldırıyor, sallanma yapmıyor ortada bacağı olduğu için esneme de yapmıyor. İkea var ise çevrenizde mağazadan da bakabilirsiniz.

Tam olarak bütçe ve masa için ayrılan ölçülerin ne kadar? bir tarafında duvar ve alan varsa L ama kısa olarak modellerde var.

En fazla 400 vereceğim. Eni 70-80 arası, boyu ise en az 160 olmalı.

Benim en başta attığım masa nasıldır? 180x80 olanını alacağım.
Hiç öyle düşünmeyin hocam, kendim kullanıyorum. Dediğim gibi baya bir yükü kaldırıyor, sallanma yapmıyor ortada bacağı olduğu için esneme de yapmıyor. İkea var ise çevrenizde mağazadan da bakabilirsiniz.
Odaya sığdırmaya çalışıp 200x60 Linnmon masa alacağım. En olarak pişman etmez umarım. Her birinize ilgilenip yazdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Edit: 200x60 olan sığmayacak 150x75 küçük olmaz değil mi? Yazıcıyı küçük bir sehpa üzerine masanın altına koysam ders çalışacak yer kalır mı acaba? Bir de 150x75 olan için 5. ayağa gerek var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı