Bilgisayar LED'leri yanıp sönüyor ve açılmıyor

LyneX0601

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarı fişe taktığımda mousepadın LED'leri yanıp sönüyor elektrik git gel yapıyor. Power mı bozuk yoksa kısa devre yapıyor? Anlamadım. Power'den bir ses gelip gidiyor durmadan. Neden olabilir?

O zaman bilgisayarınızın içine şüpheli bir şey var mı diye bakın belki de dediğiniz gibi Power Supply olabilir.

Şu an anakartı söktüm PSU'dan şüpheleniyordum kısa devre ile deneyecektim fakat pin numaraları yazmıyor risk almak istemiyorum fazla ekstra olarak anakartın kasaya bağlanan ayaklarından birisi vida ile birleşik çıktı ondan şüphelendim kısa devre yaptırmıs olabilir diye.

Şu an anakartı söktüm PSU'dan şüpheleniyordum kısa devre ile deneyecektim fakat pin numaraları yazmıyor risk almak istemiyorum fazla ekstra olarak anakartın kasaya bağlanan ayaklarından birisi vida ile birleşik çıktı ondan şüphelendim kısa devre yaptırmıs olabilir diye.
1734286419126.png

Umarız ki PSU cüzdanınızın sinirleneceği bir zarar çıkartmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı