Bilgisayar M.2 SSD'yi görmüyor

iCharlsOfficial

Centipat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
MLD M300 M.2 SSD
Anakart
ASUS PRIME A320M-K
Yeni almış olduğum M.2 SSD bilgisayar tarafından gözükmüyor.
BIOS üzerinden baktığımda n/a olarak gözüküyor ayrıca Aygıt Yöneticisi ve disk yönetiminden baktığımda da SSD gözükmüyor (format ekranı dahil).

Son düzenleme:
Anakartımda M.2 seçeneği yok ve eski sürümden kalkmış derken neyi kastettiniz anlayamadım.

Hocam ana kartta M.2 desteği yok demedim uygunluk sekmesinde güncellememişler M.2 desteklerini. Bundan bahsediyorum. Misal bu M.2'ler size uygun diye secenekler var baktım çoğu piyasada yok.

Çünkü senin anakartta M.2 seceneğin yok, eski sürümden kalkmış.

Hocam WD ya da Kingston seceneklerinden olsun.

M.2 secmek için seceneğin yok demek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi anladım. Firmaya destek mesajı yollamaktan başka bir seçeneğim kalmadı o zaman.

ASUS böyle bir marka baştan satıyor sonra güncelleme yapmıyor parça destek bölümüne. Bu yüzden 3. sistemi MSI topladım.

Şimdi anladım. Firmaya destek mesajı yollamaktan başka bir seçeneğim kalmadı o zaman.

Hocam dediğim gibi WD, Samsung'ya da Kingston bunlardan seçin. Olmuyorsa değiştircekler abi. Olabilir bu senin hatan değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmaya destek talebini gönderdim. Umarım farklı bir ürünle değişim veya başka bir çözüm yolu bulabilirler. Önerdiğiniz 500GB bir M.2 SSD var mı peki model olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…