Bilgisayar masası önerisi

EosUranos

Hectopat
Merhabalar öncelikle.

Derinliği 60 Cm'den yüksek olan bir masa arıyorum Curved monitör kullanıyorum Samsung marka tabanından dolayı 60 cm derinlikteki bir masada çok önde kalıyor monitör bu da göz kuruluğu yapıyor.

Günlük 6-7 saat Dota 2 oynuyorum aktif olarak çalışma masası değil oyun odaklı bir masa istiyorum 1 model buldum ama fiyatı biraz fazla geldi ve hiçbir yerde incelemesi yok.

Sadece: Trust GXT 711 Dominus - Oyuncu Masası ( bu sitede stokta mevcut kurdan dolayı 1300 TL ) yazılmış.
Bir de adorenin bir modeli var: Adore E-Blue Advanced Oyuncu Masası EBT-574-QQ-1 Siyah Oyuncu Masaları, Oyun Salonu Ekipmanları E-BLUE E-BLUE
Ama bununda derinliği 60 cm.

Farklı önerilerde olur yardımlarınızı bekliyorum.

Monitörün platformu da bu şekilde https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/513GRPyYdjL._AC_SL1000_.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi standart bir masaya ergonomi adı altında 2 tane demir parçası ekleyip 1.500 liraya satıyorlar. Ben yerinde olsam demirci ustasına daha kullanışlısını daha ucuza yaptırırdım.

Son düzenleme:
Şaka gibi standart bir masaya ergonomi adı altında 2 tane demir parçası ekleyip 1.500 liraya satıyorlar. Ben yerinde olsam demirci ustasına daha kullanışlısını daha ucuza yaptırırdım.
evet maalesef ama büyüklük olarak hoş güzel duruyor ama fiyat banada çok geldi 2side

Valla dediğim gibi yerinde olsam elime hemen kağıt kalem alır çizmeye başlarım. Tahminimce 300-500 TL civarı demirci masrafı olur. Ek aksesuarları da 100-200 TL tutsa, maksimum 650-700 TL'ye tamamiyle kendi tasarladığım masayı kullanmış olurum.

Valla dediğim gibi yerinde olsam elime hemen kağıt kalem alır çizmeye başlarım. Tahminimce 300-500 TL civarı demirci masrafı olur. Ek aksesuarları da 100-200 TL tutsa, maksimum 650-700 TL'ye tamamiyle kendi tasarladığım masayı kullanmış olurum.
Valla hiç anlamam birde kötü olur sonra kabullenmek zorunda kalırım başka öneride bulunabileceğin varsa

Fotoğraftaki masa 215 TL. Böyle bir şey alıp üzerinde değişiklik yaptırabilirsin. Sen ustaya istediklerini söyle gerisini o halleder.

Screenshot_20200409-172226.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı