Bilgisayar mavi ekran sorunu

Gunslinger

Kilopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba, benim bilgisayarım aldığım haftadan beri rastgele bir şekilde çöküyor. Bazen günde 2 veya 3 kere, bazen de günlerce çökmüyor. Sürücü güncellemelerini Driver easy programıyla yaptım şu an bütün sürücülerim güncel gözüküyor. Ben Wi-Fi adaptöründen olduğunu düşünüyorum çünkü onu aldığımdan beri çöküyor. Genelde aldığım hata SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION oluyor. (Minidump dosyam)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ sürücülerini güncelle, DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücünü yükle. Vanguard kaldır.
Ses ve LAN sürücünü buradan yükleyebilirsin.
Wireless sürücünü de kendin bileceksin, hangisini kullanıyorsan sitesinden yükleyeceksin. Onu da bilmiyorsan imzamdan Aida64 sonucunu paylaş.

Format attın mı? Çünkü hiç atmışsa benzemiyor sonuçlar.

Neden o programi kullanip bilgisayari mahvettiniz ki. Zaten Windows Update tum guncellemeleri yapiyor bittikten sonra kendi elinizle guncellemeniz gereken ekran karti ve chipset Driver'i bunlar da 15dk almaz zaten.

Format atmadım çünkü daha yeni atmıştım 1 ay olmamıştır.
Neden o programi kullanip bilgisayari mahvettiniz ki. Zaten Windows Update tum guncellemeleri yapiyor bittikten sonra kendi elinizle guncellemeniz gereken ekran karti ve chipset Driver'i bunlar da 15dk almaz zaten.
Bilgisayarı aldığımdan beri var bu hata anakartımın sitesine girip o driver'ları kaç kere kurdum. Programı kullanalı 1 ay olmuştur format ile birlikte kurmuştum. Ne yaptıysam çözülmedi bu mavi ekran hataları. Şimdi yine mavi ekran verdi GTA V oynarken SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION denen illet peşimi bırakmadı. Altında da Başarısız: win32kbase.sys yazıyordu. Pek yararı olacağını düşünmüyorum ama Minidump.

Çok güzel, kendi başınasın o zaman.

Yardımın için teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Sana demeye çalışıyorum ki format çözüm değil. Bu hatalar yüzünden format attım zaten ve aynı gün yine çöktü. Burada parça kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Üstte dediğin Driver'ları kaç kere kurdum bilemezsin. Technopat'a güvendiğim için konuyu buraya açtım ama birileri kendi başınasın diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…