Bilgisayar mavi ekran verdi

Heniusy

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı abimden aldım; hiçbir sorun yokken bugün FM oynarken mavi ekran verdi. Nedeni ne olabilir? Hiçbir şey yoktu. Birkaç ay önce güç düğmesinin üzerine soda dökmüştüm; bununla bir alakası var mıdır?

Laptop diyecektim.

Ekran Kartı: GTX1650 Ti
İşlemci: i5 10. nesil
Ram : 16gb
SSD : NVMe ADATA SX8200PNP

Son düzenleme:

Bu linkteki rehbere bakarak erişim izni sağlayınız.
Biraz daha burdan deneyelim olmazsa son seçenek bu olur ama yüksek ihtimalle arkadaş bilgisayarı kurarken yeni hesap açmış hesapta administrator yetkileri yok bu yüzden yerel dosyalardan kopyalamaya engel atıyor ama kullanıcı hesabından denetim masasına girip kendine yetki verebilir diye hatırlıyorum.

Biraz daha burdan deneyelim olmazsa son seçenek bu olur ama yüksek ihtimalle arkadaş bilgisayarı kurarken yeni hesap açmış hesapta administrator yetkileri yok bu yüzden yerel dosyalardan kopyalamaya engel atıyor ama kullanıcı hesabından denetim masasına girip kendine yetki verebilir diye hatırlıyorum.
Muhtemelen böyle bir durum var hocam dediğin gibi.

Google Drive: Sign-in Hocam böyle olacak değil mi?

@KojiroHyuga04 Ben dump dosyasını açtım.

Çıktıyı ataytım mı?

Geç gördüm kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00