Bilgisayar mavi ekran veriyor

nojogen

Decapat
Daha fazla  
Son 1 ay içerisinde bilgisayarımdaki mavi ekran hataları artmaya başladı. Mart ayı içerisinde bugün dahil 4 kere mavi ekran yedim. Daha önceki minidump hatalarının sebebi sürekli sürücülerden kaynaklanıyormuş. Neredeyse aldığım hataların onda dokuzu sürücülerle alakalı. DDU ile kaç defa sürücü kaldırıp yeniden yüklediğimi hatırlamıyorum.

Daha önceden hiç kaçak siteden oyun indirme veya bilmediğiniz sitelerden çerez kabul ettiniz mi? Eğer yaptıysan bundandır çerez ayarları -Google kullandığınızı gördüm - tarayıcınız Google'yi açın hesap ayarları ve oradan aşağı kaydırın arama bölümü olacak oraya çerez yazın çerez izinleri çıkacak. Çıkmazsa aynı yere cihazlar yazın orada cihazınıza tıklayıp siteye erişim engeli yani bilgilerinizi silebilirsiniz. Ama kaçak siteden oyun veya dosya indirdiyseniz Win+r yapıp mrt yazın bu Windows'un kendi antivirüsüdür mrt ile temizlik yapıpn olması gerekir yani sorun çözülmeli ama olmazsa format atmalısınız. Ayrıca konudan bağımsız bence Google yerine Firefox, tor, Brave, DuckDuckGo kullanmalısınız Google RAM'lerinizin birçoğunu veya hepsini çalar ama sadece tavsiye konuyla alakası yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00