Bilgisayar mı almalıyım Series X mi?

X yerine PC almak daha mantıklı. Ama S alacak biri için PC mantıksız.

Kesinlikle bilgisayar. Xbox ta bir oyuna 400-500 tl vermek istemezsiniz

Evde “idare eder” dahi olsa bi PC lazım. Bu devirde bilgisayarsız olmaz. Sizin durumunuz için sistem toplamanızı öneriyorum.

Bulgaristan Burgaz - İstanbul otobüs bileti 150 TL. Yani gidiş dönüş 300 TL oluyor. Bulgaristanda Series X 500 euro yani 4600 TL, yol ücreti de 300 desek 4900'e Series X alınabilir. 4900 TL'ye aldığın PC 10 küsür sene oyun oynatmaz ama konsol oynatır. Oyun oynayacaksan bu dediğim yöntemle Series X alabilirsin. Hem de Bulgaristanı gezersin. Gelirken de kutusundan çıkarırsın kişisel eşyam dersin vergi vermezsin. Oyun harici işler benim için daha önemli dersen PC alabilirsin. Vize konusunda ise 5-10 iş günü içerisinde şartların uygunsa turistik vize alabiliyorsun. Bence mis gibi fırsat hem yurt dışı seyahati yapacaksın hem de yarı fiyata konsol alacaksın.

Oğuz sasi kokusu aldım . Yapılabilecek bir şey yani mantıklıda olur uyguna getirmiş olursunuz. Veya eğer orada bir tanıdığınız var ise söyleyin alsın getirsin siz parayı gönderin. Getirsin derken orada oturan birakrabanız varsa zaten kesin 1 tane tırcı çıkar verin ona yatağın altından geçirsin kutulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…