- Makaleler
- 4
Series X en az 9K olacaktır 9kya 2060'lı bir sistem toplanır.
3060?
>9.299TL.
>Oyunlar 1000TL'den baslayan fiyatlarla.
Xbox diyor. Gamepass.
Series X en az 9K olacaktır 9kya 2060'lı bir sistem toplanır.
>9.299TL.
>Oyunlar 1000TL'den baslayan fiyatlarla.
3060ın 4kdan az olacağını düşünmüyorum.
Kesinlikle bilgisayar. Xbox'ta bir oyuna 400-500 TL vermek istemezsiniz.
Evde “idare eder” dahi olsa bi PC lazım. Bu devirde bilgisayarsız olmaz. Sizin durumunuz için sistem toplamanızı öneriyorum.Merhaba, PlayStation ve Xbox karşılaştırmasından sonra sıra buraya geldi.
Evimde herhangi bir bilgisayar yok ve günlük teknolojik işlerimi telefondan yapmaya çalışıyorum. Tarayıcı uygulamalarında bayağı bir sorun çektiğim gibi mobil oyunlarda; Challenge ve Online türünden başka oyun bulamıyorum.
Bilgisayar'ın daha özgür ve daha rahat, Konsol'un ise daha ucuz ve daha uzun ömürlü olduğunu biliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Bulgaristan burgaz - İstanbul otobüs bileti 150 TL. Yani gidiş dönüş 300 TL oluyor. Bulgaristan'da series X 500 Euro yani 4600 TL, yol ücreti de 300 desek 4900'e series X alınabilir. 4900 TL'ye aldığın PC 10 küsur sene oyun oynatmaz ama konsol oynatır. Oyun oynayacaksan bu dediğim yöntemle series X alabilirsin. Hem de Bulgaristan'ı gezersin. Gelirken de kutusundan çıkarırsın kişisel eşyam dersin vergi vermezsin. Oyun harici işler benim için daha önemli dersen PC alabilirsin. Vize konusunda ise 5-10 iş günü içerisinde şartların uygunsa turistik vize alabiliyorsun. Bence mis gibi fırsat hem yurt dışı seyahati yapacaksın hem de yarı fiyata konsol alacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.