Bilgisayar mı konsol mu?

hangi model kullanıyorsunuz fat mi ?
Slim kullanıyordum ve bu takılmalar sadece fifada değil başka oyunlardada oluyordu mesela gtada araba sürerken harita yüklenmiyordu oyun donuyordu

Slim kullanıyordum ve bu takılmalar sadece fifada değil başka oyunlardada oluyordu mesela gtada araba sürerken harita yüklenmiyordu oyun donuyordu
Pro modeli kullanan arkadaşımda vardı fifayı bilmiyorum ama gtada için yazdığım aynı takılma ondada oluyordu

Pro modeli kullanan arkadaşımda vardı fifayı bilmiyorum ama gtada için yazdığım aynı takılma ondada oluyordu
Ayrıca ps4ler hdd kullandığından fifada maç öncesi oynanan antreman yeri ve gtaya girmek çok uzun sürüyordu ve biraz yeni olan oyunlarda yükleme ekranlarıda uzun sürüyordu kendim deneyimlediğim mafia definitive editionı örnek olarak verebilirim

Son düzenleme:

anladım sagolun temiz bulursam uygun fiyata almaya çalışırım sizde haklısınız cihaz 10 yıllık

Sanırım PS4 ile Series S arasında kaldınız bunlar rakip konsollar bile değil ikisini karşılaştırmak Series S'e hakaret olur. PS4 rakibi Xbox One S'tir ki arada fiyat farkı oynuyor. En mantıklısı Series S görünüyor şuan sizin için fakat ikinci el sıfır değil.

Sanırım PS4 ile Series S arasında kaldınız bunlar rakip konsollar bile değil ikisini karşılaştırmak Series S'e hakaret olur. PS4 rakibi Xbox One S'tir ki arada fiyat farkı oynuyor. En mantıklısı Series S görünüyor şu an sizin için fakat ikinci el sıfır değil.

Peki One S mi PS4 mü One S için daha güçlü olduğu söyleniyor bir tık

Peki One S mi PS4 mü One S için daha güçlü olduğu söyleniyor bir tık
PS4 çok çok az birşey daha güçlüydü diye biliyorum. Bu soruya cevap verilecek ise konsolların fiyatı bazında değerlendirme yapılmalı. Eğer One S ile arada fiyat farkı çoksa One S, az ise PS4 derim. Fakat mantıklı olan bu değil, bunlarla benzer fiyata satılan yeni nesil güncel Series S'i almak öyle ki hem One S hem de PS4 fosil durumda.

PS4 çok çok az bir şey daha güçlüydü diye biliyorum. Bu soruya cevap verilecek ise konsolların fiyatı bazında değerlendirme yapılmalı. Eğer One S ile arada fiyat farkı çoksa One S, az ise PS4 derim. Fakat mantıklı olan bu değil, bunlarla benzer fiyata satılan yeni nesil güncel Series S'i almak öyle ki hem One S hem de PS4 fosil durumda.

One S bütçem için cok daha iyi ve uygun bilgisayarim yeterince guclu o yüzden bir konsolu 8-10 veya 20-22 vermek istemiyorum☺️

PC'den sonra PS5'e geçtim aşırı rahat ettim. Kesinlikle konsol.
Hele ki benim gibi skolyozu olanlar için PC ayrı bir işkenceye dönüşüyor.

One S bütçem için cok daha iyi ve uygun bilgisayarim yeterince guclu o yüzden bir konsolu 8-10 veya 20-22 vermek istemiyorum☺️
Dediğim gibi, güncellik açısından kesinlikle Series S fakat ucuza almak isterseniz One S mantıklı oluyor. Hatta fat kasa Xbox One'lar hâlâ 3000-4000 TL bandında geziyor bunu da belirteyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı