Bilgisayar mı PS5 mi?

Sprayyy

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay once aldıgım masaustu bilgisayarımı satıp PS5 almak almak istiyorum. Bilgisayarımın ozellikleri 8 GB ekran kartı-Arc-a770. 16 GB RAM var. i3 12. nesil satsam ne kadara gider? Ve bilgisayardan PS5 geçmem mantıklı olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay once aldıgım masaustu bilgisayarımı satıp PS5 almak almak istiyorum. Bilgisayarımın ozellikleri 8 GB ekran kartı-Arc-a770. 16 GB RAM var. i3 12. nesil satsam ne kadara gider? Ve bilgisayardan PS5 geçmem mantıklı olur mu? Teşekkürler.

Sadece oyun içinse PS5 ama Pro versiyonunu beklemenizi öneririm.

Sadece oyun içinse PS5 ama Pro versiyonunu beklemenizi öneririm.

Bence bilgisayarı satıp sıfır RTX 4060 sistem minimum toplayın.Yanına da PS kolu aldınız mı çok güzel olur.Tam özellikleri ve sorunu vs. Var mı bunlar lazım bize.

Bence PC çünkü yapabileceklerinin sınırı yok, eğer sadece oyun oynayacaksanız PS5 fakat oyun fiyatlarına göz gezdirip alın çünkü crackli PS5'te Online yok diye biliyorum.

Çok mantıksız zaten, yanına olsa neyse ama satıp PS almak çok saçma. Arkadaşın sistemi de düşük olduğu için bunu istiyor herhalde.

Hayır sistemim bana gayet yeterli oynadığım oyunlar sadece GTA FIFA Valorant Valorant'ta 300 400 arası bir şey alıyorum performans bazında değil bilgisayarda aşırı zaman harcıyorum bağımlılık haline gelmek üzere Ağustos'da futbol seçmelerim var çalışmam gerekiyor ancak bilgisayarda zaman geçirmekten vakit kalmıyor amacım PS5 alıp sıkıldığımda kariyer atmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı