Bilgisayar mı telefon mu?

• Konuyu başlatan nefti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.294
Bence en mantıklısı 1500TL'ye telefon, 3500TL'ye de bilgisayar almanız. Ya da paranızı hiç harcamamanız. Biriktirin. İleride illaki bir ihtiyacın olacaktır. Şuan elinde telefonun ve bilgisayarın varmış. Gereksiz olur diye düşünüyorum. Telefonu değiştirmeyi düşünürsen 1500TL'ye gayet iyi telefonlar var. Onları araştırabilirsin.
Bence mantıksız. 3500 liraya PC toplanmaz 1500 liraya da elle tutulur telefon alınmaz. Bence telefon alıp kalan parayla da sadece ekran kartı alınabilir veya para tutabilir. Şu anki PC'ni bilmiyorum ama sonraki sistemine direk geçiş yapabileceğin herhangi bir ürün almakta mantıklı. SSD olsun ekran kartı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın telefon ile ağır oyunlar oynamıyorsan, custom rom+root ile gayet güzel bir telefon olabilir.Eğer Pubg Mobile falan oynamak istiyorum diyorsanda 1000-1500 gibi bir bütçeye xiaomi bir telefon+ bilgisayar alabilirsin.

Bence mantıksız. 3500 liraya PC toplanmaz 1500 liraya da elle tutulur telefon alınmaz. Bence telefon alıp kalan parayla da sadece ekran kartı alınabilir veya para tutabilir. Şu anki PC'ni bilmiyorum ama sonraki sistemine direk geçiş yapabileceğin herhangi bir ürün almakta mantıklı. SSD olsun ekran kartı olsun.
Dediğin çok saçma. 3500TL'ye 1050 Ti ekran kartlı Ryzen tabanlı paşa paşa sistem toplanır. 1500TL'ye de gayet yeterli bir telefon alınır. Telefonun amacı etrafa hava atmaksa dediğinde haklısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı