Bilgisayar mı toplanmalı, laptop mu alınmalı?

hatingus

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 4000₺, bilgisayar mı toplasam yoksa laptop mu alsam bilemedim. Kararsız kaldım. Laptop alırsam Monster alırım. Birkaç kişiden laptop önerisi istediğimde Monster al dediler ve fiyatı da performansına göre uygunmuş.
Bilgisayar toplarsam hazır sistem alırım çünkü toplamayı bilmiyorum. Hangi anakarta hangi işlemci uyar vs. bunları bilmiyorum. Bana laptop almak daha mantıklı geldi çünkü bilgisayar toplasam klavye fare hoparlör gibi ayrı şeyler almam gerekecek. Laptop daha ucuza geliyor.

Hazır sistem mi alıyım eğer alma diyorsanız Monster'ın bir modelini önerin. SSD olsun, 4000₺'sını geçmesin.

Bütçem 4000₺, bilgisayar mı toplasam yoksa laptop mu alsam bilemedim. Kararsız kaldım. Laptop alırsam Monster alırım. Birkaç kişiden laptop önerisi istediğimde Monster al dediler ve fiyatı da performansına göre uygunmuş.
Bilgisayar toplarsam hazır sistem alırım çünkü toplamayı bilmiyorum. Hangi anakarta hangi işlemci uyar vs. bunları bilmiyorum. Bana laptop almak daha mantıklı geldi çünkü bilgisayar toplasam klavye fare hoparlör gibi ayrı şeyler almam gerekecek. Laptop daha ucuza geliyor.

Hazır sistem mi alıyım eğer alma diyorsanız Monster'ın bir modelini önerin. SSD olsun, 4000₺'sını geçmesin.
Dostum merhaba. Bence monster almalısın. Bilgisayar alırsan dediğin gibi ıvır zıvır falan karışık olacak.
En iyisi notebook almak, sana önerdiğim bu:
240GB SSD var ve kalan parayla da Windows, soğutucu, gaming mouse almalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster markalı dizüstü bilgisayarların kasa kalitesinden hiç memnun kalınmıyor. Sürekli evde oyun amaçlı kullanacaksanız o bütçeye kasa toplamanız çok daha mantıklı. İsterseniz konu açın bütçenize göre biz toplayalım. İllaki laptop alacaksanızda 17.3" ekran tercih edin.

Toplama bilgisayar çok daha performanslı olacaktır. Siz o paraya alacağınız notebook da GTX 1050 bulurken toplama bilgisayarda (monitör, klavye ve fare dahil.) GTX 1050 Ti hatta zorlarsan RX 570 bulabilirsiniz.
Topla bakalım nasıl toplayacaksın. Monitör ,klavye mouse, hoparlör, kasa ve parçalarını topla resim at bakalım 1050 ti koyman mantıksız zaten masaüstüne dizüstü daha şekil tabi zevke kalmış.

Siz dediğimi yaparsanız en fazla 10 yıl götürür rahat. Masaüstü alırsan ıvır zıvır karışıklığı olur klavye mouse monitör zaten girince ekran kartı vs 1050 tutarsın dizüstü de 1050 zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lactuca, attığın sistemi beğendim dediğin gibi para da artıyor.
Bilgisayarı alırsam oyuna başlamayı düşünüyorum, amacım oyun değil aslında bilgisayarım varken oyunsuz kalmasın oyun da oynayayım diye. Attığın sistem BF1 kaç FPS oynatır?

Lactuca, attığın sistemi beğendim dediğin gibi para da artıyor.
Bilgisayarı alırsam oyuna başlamayı düşünüyorum, amacım oyun değil aslında bilgisayarım varken oyunsuz kalmasın oyun da oynayayım diye. Attığın sistem BF1 kaç FPS oynatır?
Hocam o sistemden daha iyisini toplar @Lactuca hocam size.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı