Ses kaydedici ile sesinizi kaydedin.Şunu eklemeyi unutmuşum, aynı sorunu farklı kulaklıklarda da yaşıyorum, yani sorun kesinlikle bilgisayarla alakalı
Ses kaydedici ile sesinizi kaydedin.Şunu eklemeyi unutmuşum, aynı sorunu farklı kulaklıklarda da yaşıyorum, yani sorun kesinlikle bilgisayarla alakalı
Belki Discord'dan mikrofon'u ayarlamamışsındır.
Discord ayarlarım da bu şekilde, örneğin şu an çalışıyor fakat maalesef çok nadir bir durum bu. Genelde tam oyuna gireceğim zaman sıkıntı başlar. Hiçbir anlam veremedim.Discord ayarlarından kullanmak istediğin mikrofonu seçmeyi denedin mi?
Steamin sesli konuşmasında da aynı sorun devam ediyor.Bilgisayarda sadece Discord'da mı oluyor bu sorun? Yoksa başka uygulamalarla da denediniz mi?
Discord ayarlarım da bu şekilde, örneğin şu an çalışıyor fakat maalesef çok nadir bir durum bu. Genelde tam oyuna gireceğim zaman sıkıntı başlar. Hiçbir anlam veremedim.
Steamin sesli konuşmasında da aynı sorun devam ediyor.Sadece Discord'da mı sıkıntı oluyor?
Jack kablosunda sıkıntı olabilir.Discord ayarlarım da bu şekilde, örneğin şu an çalışıyor fakat maalesef çok nadir bir durum bu. Genelde tam oyuna gireceğim zaman sıkıntı başlar. Hiçbir anlam veremedim.
Steamin sesli konuşmasında da aynı sorun devam ediyor.
Steam'in sesli konuşmasında da aynı sorun devam ediyor.
Ama aynı sorun başka kulaklıklarda da var. Jak girişinde mi sorun var acaba diye düşündüm fakat bilgisayar elime geçeli uzun bir süre olmadı ve bu sürede hiçbir zarar görmedi düşme vs gibisinden.Jack kablosunda sıkıntı olabilir.
Evet çalışıyorBilgisayarın kendi mikrofonu çalışıyor mu normalde?
EvetW.
Windows 10 mu kullanıyorsun?
Evet hala Discorddan kendimi dinleyebiliyorumŞu an hala çalışıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.