Bilgisayar mikrofonu algılıyor ama ses yok

BabYoda

Decapat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
243
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selam,
Yaklaşık 1 ay önce İtopya üzerinden hazır bir sistem aldım. İçinde B450M-PRO II anakartı kullandım. İlk günlerde gayet güzel kulaklığımı kullanabiliyordum bu arada kulaklık jak girişine sahip aynı şekilde anakart da. Aradan bir süre geçti ve bir gün bir anda ses gitti HDMI üzerinden monitörün ses sisteminden kullanabiliyordum fakat ne arka jak ne de ön jakı kullanamıyordum taktığım zaman ses geliyordu ve bu aygıtı ne olarak kullanmak istediğimi soran bildirim geliyordu. Fakat bir türlü çalışmadı. Şu anda anakarttaki Type-C'ye dönüştürücü takıp kullanıyorum. Acaba sebebi nedir? Sorularınızı cevaplıyor olacağım hadi kafa kafaya verip çözelim şunu da benim de içim gitmesin be.
 
Öncelikle herkese selam,
Yaklaşık 1 ay önce İtopya üzerinden hazır bir sistem aldım. İçinde B450M-PRO II anakartı kullandım. İlk günlerde gayet güzel kulaklığımı kullanabiliyordum bu arada kulaklık jak girişine sahip aynı şekilde anakart da. Aradan bir süre geçti ve bir gün bir anda ses gitti HDMI üzerinden monitörün ses sisteminden kullanabiliyordum fakat ne arka jak ne de ön jakı kullanamıyordum taktığım zaman ses geliyordu ve bu aygıtı ne olarak kullanmak istediğimi soran bildirim geliyordu. Fakat bir türlü çalışmadı. Şu anda anakarttaki Type-C'ye dönüştürücü takıp kullanıyorum. Acaba sebebi nedir? Sorularınızı cevaplıyor olacağım hadi kafa kafaya verip çözelim şunu da benim de içim gitmesin bea

Aynı anakartı kullanıyoruz bana da aynısı oldu. Kulaklık takılı olduğu halde takılı değil dedi ama mikrofon çalılıyordu ben de format attım hem PC hızlandı hem kulaklık düzeldi ama sen başka yolları da deneyebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı