Bilgisayar mikrofonu algılıyor fakat ses gitmiyor

Xertenrayo

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım başlıkta belirttiğim gibi mikrofonu algılıyor fakat ses gitmiyor. Bir anda oldu. Farklı mikrofon denedim sonuç gene aynı. Mikrofonda sıkıntı yok. Test ettim çalışıyor. Mikrofon kablosunu çıkartırken ufak bir ses çıkıyor sadece. Bilgisayarda ses kartı yok. Sorun Windows'da olabilir diye format attım. Sonuç gene aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

BIOS güncel.

Anakart: B150M PRO-VDH
Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, çözümünü bulunca söyler misin? Bu sistemsel bir şey ya çünkü herkesinki aynı zamanda gitti. Mikrofonlar açık, çalışıyor yani. Bende de şu an "şştt" diye ses geliyor. Kaydet dediğim zaman.

Aynı sorun dün bende de oldu. Mikrofonum gayet normal çalısıyordu, sonra Gamepower'in Medusa modelini taktık 7.1 USB girişli olan ve kulaklık arızalıydı, cızırtılı ses geliyordu. Sonra eski kulaklıgımı taktım jak girişli, o da bu sefer aynı sorun onda da olmaya başladı ve mikrofonu calısmıyor. Mikrofon girişine ne takarsam takayım mikrofon çalışmıyor, sadece şş diye bir ses geliyor. Mkrofondan çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kafayı yemek üzereyim.

Çözümünü buldun mu?

Aynı sorun dün bende de oldu. Mikrofonum gayet normal çalısıyordu, sonra Gamepower'in Medusa modelini taktık 7.1 USB girişli olan ve kulaklık arızalıydı, cızırtılı ses geliyordu. Sonra eski kulaklıgımı taktım jak girişli, o da bu sefer aynı sorun onda da olmaya başladı ve mikrofonu calısmıyor. Mikrofon girişine ne takarsam takayım mikrofon çalışmıyor, sadece şş diye bir ses geliyor. Mkrofondan çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kafayı yemek üzereyim.

Çözdün mü?

Aynı sorun dün bende de oldu. Mikrofonum gayet normal çalısıyordu, sonra Gamepower'in Medusa modelini taktık 7.1 USB girişli olan ve kulaklık arızalıydı, cızırtılı ses geliyordu. Sonra eski kulaklıgımı taktım jak girişli, o da bu sefer aynı sorun onda da olmaya başladı ve mikrofonu calısmıyor. Mikrofon girişine ne takarsam takayım mikrofon çalışmıyor, sadece şşş diye bir ses geliyor. Mkrofondan çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kafayı yemek üzereyim.
Aynı sorun tıpa tıp aynısı bende de var çözebildiniz mi acaba ?
Aynı sorun dün bende de oldu. Mikrofonum gayet normal çalısıyordu, sonra Gamepower'in Medusa modelini taktık 7.1 USB girişli olan ve kulaklık arızalıydı, cızırtılı ses geliyordu. Sonra eski kulaklıgımı taktım jak girişli, o da bu sefer aynı sorun onda da olmaya başladı ve mikrofonu calısmıyor. Mikrofon girişine ne takarsam takayım mikrofon çalışmıyor, sadece şşş diye bir ses geliyor. Mkrofondan çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kafayı yemek üzereyim.
Aynı sorun tıpa tıp aynısı bende de var çözümünü bulabildiniz mi ?

arkadaşlar ddu ile siliom bidha yüklüyorum format deniyorum yine aynı arkadaştaki sorun gibi takıp çıkarırken ufak bir ses çıkıyor arkadaşın dedigi gibi çözebilen varmı sürücü yüklüyorum olmuyor ses gayer iyi hapörlerde kulaklıkta ama mic te sıkıntı var neden ACABA ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı