Bilgisayar Montajı Kolay Mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Technopat, Youtube kanalından izlediğim ve kendi dizüstü bilgisayarımda edindiğim tecrübe ile masaüstü bilgisayar montajı yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir rehber videosunu izleyerek kolayca yapabilirsin. Takıldığın yerlerde Sosyal'de konu açarak bizlere sorabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göründüğü kadar zor değil aslında. Her şey ilk başta zor gelir ama bir kez yaptın mı elin alışıyor. Dizüstü bilgisayarımı temizlemek için ilk açtığımda ben de zorlanmıştım biraz ama yaptıktan sonra her şey çok daha kolay geliyor.

Technopat, Youtube kanalından izlediğim ve kendi dizüstü bilgisayarımda edindiğim tecrübe ile masaüstü bilgisayar montajı yapabilir miyim?
Ben yakında toplayacağım. Hayatımda ilk kez toplayacağım ve kendim toplamaya karar verdim. @Neko'nun dediği gibi gözüküyor. Technopat'ın tüm sistem toplama videolarını izledim. Şu an toplamaya yeterli olarak hissediyorum kendimi. Püf noktaları falan hep söylüyor Recep-Ali. Çok güzel anlatıyorlar izlemelisin.

@Silinen üye Vatan'dan almanı tavsiye etmiyorum.

Ben yakında toplayacağım. Hayatımda ilk kez toplayacağım ve kendim toplamaya karar verdim. @Neko'nun dediği gibi gözüküyor. Technopat'ın tüm sistem toplama videolarını izledim. Şu an toplamaya yeterli olarak hissediyorum kendimi. Püf noktaları falan hep söylüyor Recep-Ali. Çok güzel anlatıyorlar izlemelisin.
Ben de bütün videoları en az 2 kere izledim. Montaj yapacağımdan değil; izlemesi zevk veriyor. Teşekkürler. Ben de toplayabilirim diye düşünüyorum. Ailem biraz tedirgin. :)

Windows kurulumunu en ve en basit yoldan halletmek istiyorsan: Ms Windows 10 Pro 32/64 Bit Tr Oem - n11.com Medya türü seçeneğinden 8gb usb bellek'i seçin. Size usb belleği gönderiyorlar. Siz de BIOS'tan boot menüsüne gelip usb'yi seçiyorsunuz. Gerisi geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı