Bilgisayar Montajı Kolay Mı?

Skylake anakartlara kabylake işlemci, BIOS güncellemesi yapmadan görüntü gelmiyor. BIOS güncellemesi yapmak için de, öncelikle Skylake bir işlemci takması gerekecek. Bu tip işlemci-anakart kombinasyonlarından bahsediyorum.
Ryzen anakart alacağım ben. Beni ilgilendiren bir şey yok değil mi?

Montajı yapıyorum. Fakat CPU 4 pinli güç kablosu güç kaynağında yok. Ne yapabilirim?

CPU 8 pinli güç kablosu var. Onu ikiye ayırarak yaptım.

Parçaları sipariş ettiniz mi siz, ne ara?
Dün akşam gidip aldım. Sistemi Vatan'dan aldım. Çünkü diğer yerlerin çalışma saatleri, ödeme imkanlarının internetten olması babama uygun değildi. BIOS güncelledim. Windows'u kuracağım. Ekran kartı salı günü gelecek.

Hangi sistemi aldınız, yazar mısınız?
i5 6500, WD 1TB Caviar Blue, MSI B150M Gaming Pro, Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz, CM Hyper T4, Zalman Z11 Plus HF1, MSI GTX 1050Ti (yarın elime ulaşacak).

i5 6500, WD 1TB Caviar Blue, MSI B150M Gaming Pro, Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz, CM Hyper T4, Zalman Z11 Plus HF1, MSI GTX 1050Ti (yarın elime ulaşacak).
SSD'yi bir süre sonra alacağım.

Aslında gayet kolay olay sadece dikkatli olmak lazım. 2 video izledikten sonra bu işe meraklı olan herkez yapabilir. Şahsen benim bu işlere merak saldığım dönemde böyle videolarda yoktu. Ben kurcalayarak öğrendim ve bugune kadar sadece 1 tek bir HDD yaktım oda çok talihsiz bir olaydı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı