Bilgisayar Montajı Kolay Mı?

Ben de bütün videoları en az 2 kere izledim. Montaj yapacağımdan değil; izlemesi zevk veriyor. Teşekkürler. Ben de toplayabilirim diye düşünüyorum. Ailem biraz tedirgin. :)
Ben inanıyorum toplayacağınıza izlediyseniz. Windows çoğu sürücüyü kendi yüklüyor diye biliyorum. Videolarda görmüştüm.

Dostum 4+4 ve 24 pin güç kabloları nazikçe takacağın şekilde kablolar değil. :) O yüzden biraz oynata oynata bastırıp oturtman lazım. Videoda kolay görülüyor takması ama cidden zor olabiliyor. :)

@Silinen üye, bazı anakartlara BIOS güncellemesi yapmak için başka bir işlemciyi kullanmak gerekebiliyor. Onun dışında, Windows kurulumu ve sürücüler çerez konular, önemsiz.

Sistemi toplarken en fazla anakart yanar diye düşünüyorum. :)
Nasıl yani? Farklı işlemci kullanmak gerekebiliyor derken?

Bazı anakartlara işlemciyi takmadan önce BIOS güncellemesi gerekiyor yoksa görüntü gelmiyor. Ee? Bunu da yapabilmek için önce başka bir işlemciyle BIOS'u güncellemek gerekiyor.
Elimizdeki işlemcinin sorunu ne? Onunla niye yapılamıyor?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı