Bilgisayar montajı nerede yaptırılır?

Anakart kitapçığını ve kasa kitapçığını adamakıllı okuduktan sonra eliniz tornavida tutuyorsa her türlü sıkıntısız bir şekilde kendiniz toplayabilirsiniz hocam. İnternette zibilyar tane videosu var o videolarla birlikte sizin anakart ve kasa kitapçıklarına uygun bir şekilde adım adım ilerleyebilirsiniz. Hiç bilmeyen bir kişi gerçekten çok karışık duruyor fakat hiç öyle değil hocam. Azıcık güvenin kendinize ve kolları sıvayın. Toplatmaya vereceğiniz parayla da bir oyun alır, kahve içersiniz, kendinizle gurur duyarak (hiç bilmediğiniz bir işi başarmış olmanın hazzı) aldığınız oyunu oynar keyiflenirsiniz.

Sadece 2 tane cisim gerekli
Tornavida ve vida.
Tecrübeyi çok çabuk egale ediyorsunuz. Bence kasa içi olaylar direk sistem kurmakla başlamamalı. Kart filan değiştirirsin, fan değiştirirsin, macunlarsın, alet edevata hakim olursun, nerelerde yanlış yapabileceğini az çok bilirsin sonra sıfırdan kasaya girersin.

Hani bir sorun çıksa balık gibi kalırsın elinde tornavida ve vida ile.

Basittir.işlemci önemli onu ters takarsa geçmiş olsun ama o da basit bir iki tane video izleyip yapmıştım 2-3 yıl önce.
Hocam vidayı yanlış bağladığını uzman olmayan kolay kolay anlamaz. Hiç bilgisayar toplamayan biri toplamamalı.

Kolay bir işi zor diye göstermeyin.
Kolay ama yanlış yapma olasılığı yüksek diyoruz hocam. Tecrübeyle sabit.

Bir anakart 1000-1500 TL.

Hocam vidayı yanlış bağladığını uzman olmayan kolay kolay anlamaz. Hiç bilgisayar toplamayan biri toplamamalı.

Kolay ama yanlış yapma olasılığı yüksek diyoruz hocam. Tecrübeyle sabit.

Bir anakart 1000-1500 TL.

Hocam vidayı nasıl yanlış bağlayabiliriz? Yani anakart montajı için ekran kartı vidası kullanmayı mı demeye çalışıyorsunuz? Tam olarak anlayamadım nasıl yanlış takacağımızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı