emirk55 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Bilgisayar mouse, klavye algılamıyor. Dün bilgisayara format attım ve bugün internette ne kadar da sonuç arasam da bir türlü bu sorunun cevabını bulamadım.
Bilgisayar mouse, klavye algılamıyor. Dün bilgisayara format attım ve bugün internette ne kadar da sonuç arasam da bir türlü bu sorunun cevabını bulamadım.
Alperen Kızıltaş Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #2 Bilgisayarın USB girişlerinde sorun olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden USB sürücülerini güncellemeyi dene. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın USB girişlerinde sorun olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden USB sürücülerini güncellemeyi dene.
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 23 Temmuz 2023 #3 Yada bios güncellemesi birçok sorunun önüne geçebilir. Artı 0 Eksi
KS KS emirk55 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 Alperen Kızıltaş dedi: Bilgisayarın USB girişlerinde sorun olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden USB sürücülerini güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... yine aynı sonuç birşey değişmedi tekrar format atsam ıse yararmı Artı 0 Eksi
Alperen Kızıltaş dedi: Bilgisayarın USB girişlerinde sorun olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden USB sürücülerini güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... yine aynı sonuç birşey değişmedi tekrar format atsam ıse yararmı
Alperen Kızıltaş Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 emirk55 dedi: yine aynı sonuç birşey değişmedi tekrar format atsam ıse yararmı Genişletmek için tıkla... yarayabilir Artı 0 Eksi
emirk55 dedi: yine aynı sonuç birşey değişmedi tekrar format atsam ıse yararmı Genişletmek için tıkla... yarayabilir
KS KS emirk55 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #6 Alperen Kızıltaş dedi: Yarayabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Kendiliğinden düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi