Kendinizin limitlerini zorlayın direkr C++'a başlayın. Müfredatta veya derste ne olduğuna bakmaksızın 4 yılda her türlü öğrenirsiniz. C++ dan sonra diğerleri kek gelir.Sizce 1.sinifta neler yapılmalı. Oturup derslere çalışıp dönem notu ortalamasını yüksek mi tutmalı yoksa Python Java C gibi dillere başlanmalı mi?
Not ortalamasını yüksek tutman staj bulma konusunda yardımcı olacaktır. Müfredatta C++, JAVA ,C# üçünden biridir büyük ihtimal. Dersleri boş geçip ben başka dil öğreneyim daha çok işime yarar demek yerine ya ikisini birden yapın yada derse odaklanın. Kaldığınız her ders ilk 2 yıl için ortalamana büyük düşüş yansıtır buda staj bulmanda seni geriye atar. Staj konusu önemsiz değil yapayım geçeyimden çok yüksek ortalamaya sahip arkadaşlarım HAVELSAN, ASELSAN gibi yerlerde yaptılar stajlarını ve büyük bir adım ileri attı onları dandik yerde staj yapanlara göre.Sizce 1.sinifta neler yapılmalı. Oturup derslere çalışıp dönem notu ortalamasını yüksek mi tutmalı yoksa Python Java C gibi dillere başlanmalı mi?
Not ortalamasını yüksek tutman staj bulma konusunda yardımcı olacaktır. Müfredatta C++, Java, C# üçünden biridir büyük ihtimal. Dersleri boş geçip ben başka dil öğreneyim daha çok işime yarar demek yerine ya ikisini birden yapın ya da derse odaklanın. Kaldığınız her ders ilk 2 yıl için ortalamana büyük düşüş yansıtır bu da staj bulmanda seni geriye atar. Staj konusu önemsiz değil yapayım geçeyimden çok yüksek ortalamaya sahip arkadaşlarım HAVELSAN, ASELSAN gibi yerlerde yaptılar stajlarını ve büyük bir adım ileri attı onları dandik yerde staj yapanlara göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.