Bilgisayar Mühendisliği İçin Bilgisayar Önerisi

Ya ben işte bu not alma not tutma işlerine kafayı taktım. Bir de 1000 küsur sayfalı kitapları PDF olarak indirip üzerinde notlar almak çok kolaylık gibi geldi affedin daha gidemedim üniversiteye bilmiyorum tam olarak :) Yani diyorsunuz ki tableti PC'yi sat git laptop al.
Aynen öyle hocam. Kitapları boşverin demiyorum ama abartmayın. Artık işverenler teori değil, iş bileni alıyorlar. PDF’leri yine indirin bilgisayara. Yine not tutun. PDF’ten okuyun, notları elinizle tutun. Bilgisayardan da uygulamalı bir şekilde uygulayın. Zaten onları okuyup uygulamadıktan sonra okumanın manası yok. Uygularsanız da kazınır zaten aklınıza. Teorik bilgiler ise zaten okunarak akılda kalıyor. Ufak notlar ile halledersiniz.
Zaten şimdi kod yazmak için bir bilgisayara sahibim. Ufak ufak Java'da öğreniyorum, yani 2. sene mi bakayım laptop işlerine.
Bu sene okulunuz Online değil mi? Online ise satmayın. Zaten okula gitme gibi bir derdiniz olmaz. Hibrit veya yüz yüze ise dediğim gibi. Bu arada hangi üniversitedesiniz?
 
Hep de bu iPad not tutma videolarını tıpçılar çekiyor ben de onlar gibi notların arasında boğulup yardım çığlığı atacakmışım gibi hissediyorum.
Aynen öyle hocam. Kitapları boş verin demiyorum ama abartmayın. Artık işverenler teori değil, iş bileni alıyorlar. PDF’leri yine indirin bilgisayara. Yine not tutun. PDF’ten okuyun, notları elinizle tutun. Bilgisayardan da uygulamalı bir şekilde uygulayın. Zaten onları okuyup uygulamadıktan sonra okumanın manası yok. Uygularsanız da kazınır zaten aklınıza. Teorik bilgiler ise zaten okunarak akılda kalıyor. Ufak notlar ile halledersiniz.

Bu sene okulunuz Online değil mi? Online ise satmayın. Zaten okula gitme gibi bir derdiniz olmaz. Hibrit veya yüz yüze ise dediğim gibi. Bu arada hangi üniversitedesiniz?

Süleyman demirel.
 
İlk sene okulda sürekli kodlama dersi olmaz tahminimce. Diğer dersler için tabletten faydalanabilirsiniz. Kağıt kalem yerine tablette çözersiniz, bir farkı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı