M. T. O. K. Bölümlerini meslek lisesi mezunları yazabiliyor.
Eki Görüntüle 2263987
Bu yazıya göre kazansanız bile okuyamıyorsunuz.
Çözüldü: Bilgisayar mühendisliği M.T.O.K nedir?
Sıralamaya baktığım zaman bazı üniversitelerin yanında M.T.O.K yazıyor ve çok daha düşük puan alıyorlar bu nedir?www.technopat.net
@333365'ın dediğine göre m. T. O. K. Bölümüyle normal bölüm arasında fark yokmuş.
Tercih yapabildiğim halde gelirse okuyamayacak olmak saçma değil mi?
sıralamanız kaçAçık lise mezunuyum, gazi ve Marmara Üniversitesi bilgisayar mühendisliği MTOK yazmayı düşünüyorum. Normal mühendislik ve MTOK arasında fark var mı?
Bu bilgi yanlış sanıyorum. Daha yeni Gazi'de normal lise çıkışlı fakat MTOK'tan tercih yapmış bir öğrencinin videosunu izledim. Kendisi bu sayede yerleşmiş ve gayet memnun.Eki Görüntüle 2263987
Bu yazıya göre kazansanız bile okuyamıyorsunuz.
Çözüldü: Bilgisayar mühendisliği M.T.O.K nedir?
Sıralamaya baktığım zaman bazı üniversitelerin yanında M.T.O.K yazıyor ve çok daha düşük puan alıyorlar bu nedir?www.technopat.net
@333365'ın dediğine göre M.T.O.K. bölümüyle normal bölüm arasında fark yokmuş.
Normal liseliler ve meslek liseliler teknoloji fakültesinde okuyabiliyor. Meslek liseli olanların ek kontenjanı var MTOK diye.Bu bilgi yanlış sanıyorum. Daha yeni Gazi'de normal lise çıkışlı fakat MTOK'tan tercih yapmış bir öğrencinin videosunu izledim. Kendisi bu sayede yerleşmiş ve gayet memnun.
Bunun farkındayım. Benim kastettiğim, düz lise çıkışlıların MTOK kontenjanından tercih yapamayacağı yönünde yanılgı olması. Eğer ki MTOK kontenjanında boşluk kalmışsa düz liseliler de faydalanabilir, düşük bir ihtimal olsa dahi.Normal liseliler ve meslek liseliler teknoloji fakültesinde okuyabiliyor. Meslek liseli olanların ek kontenjanı var MTOK diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.