Bilgisayar mühendisliği mi matematik öğretmenliği mi?

puogks004

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Soru belli. Matematik öğretmenliği doğu illerinde tutuyor. Bilgisayar mühendisliği farklı farklı yerlerde var. Öğretmenlik rahat, mühendisliğin de ucu açık. Siz olsanız ne yapardınız?

Ben bilgisayar mühendisliği okurdum. Ama bu sizin hayatınız sonuçta ne olmak istiyorsanız ona göre tercih yapın.
en iyisi tesisat işleri 2 3 günde bayağı para kazanıyon 4 kişilik bir takımın olsa 8000 kazansan 2000 malzeme gitse kişi başı 1500 temiz

Bilgisayar mühendisi bir arkadaşımdan gelen sözler:
"Bilgisayar mühendisliği ama neden programlama değil? Donanımları bilmesi gerekiyor, yeni çıkan donanımları bilmesi gerekiyor. Cebine düzgün parayı en kötü 45'inde atacak. Programlama öyle değil ama, daha kolay. Kod yazar program, oyun yaparsın paranı kazanırsın. Bilgisayar mühendisliği aşırı isteğin olmadığı sürece girilecek bir iş değil. Hayatın boyunca öğrenmen gerekiyor."

Şu an aynı durumdayım sizinle. Sırf sizden fikir almak için kaydoldum siteye özel olarak. Size nasıl mesaj atacagimi bilmedigim için buradan yaziyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğretmenlik rahat.
Öğretmenlik nasıl rahat acaba? KPSS ve ÖABT sınavlarından haberin vardır umarım. Bu sınavların yanı sıra şu saatten sonra memuriyet içeren hiçbir iş düşünülmemeli benim düşünceme göre. Konuyu açalı 2 sene geçmiş, ne seçtiğini bilemiyorum da ben senin yerinde olsam bilgisayar mühendisliği seçerdim. Ne seçtin ve memnun musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı