Bilgisayar mühendisliği sıralamaları ne kadar değişir?

Karby

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2020
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bildiğiniz gibi her sene inanılmaz bir artış var. Ancak sanki artık bıçak kemiğe dayandı. Hiç hak etmeyen üniversiteler gül gibi puanlı öğrencileri alıyor. Bazı üniversitelerde tıpı geride bıraktı. Bu daha ne kadar böyle devam edecek diye endişe ediyor insan. Bu sene 13K 15k 22K 26k üniversiteler sizce kaçla kapatır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
%10 aşağı ya da %10 yukarı eğer 2022 puan hesplamay bu seneki netlerini yazarsan kaç k sıralama kaydığını görebilirsin kendininkisini bunu baz alabilirsin.
 
%10 aşağı ya da %10 yukarı eğer 2022 puan hesplamay bu seneki netlerini yazarsan kaç k sıralama kaydığını görebilirsin kendininkisini bunu baz alabilirsin.
Tam anlamadım ne demek istediğinizi ama fazla bir fark yok benim sonucumda geçen sene 503 geliyormuş bu sene 502 tabi yığılma 1 puanla bin kişilik kadar fark yaratmıştır
 
Tam anlamadım ne demek istediğinizi ama fazla bir fark yok benim sonucumda geçen sene 503 geliyormuş bu sene 502 tabii yığılma 1 puanla bin kişilik kadar fark yaratmıştır.

Hocm bu sene yaptığın netleri geçen seneki puan hesplmana yaz sıralamana bak karşılaştır.
 
Geçen sene 15k geliyormuş bu sene 17k geldi dee bunun ceng sıralamalarını tahmin etmede bana ne faydası olacak anlayamadım?

Geçen seneki gibi çok fazla yükselmez galiba ama 2020 ile 2021 arasındaki yükselme gibi olabilir.
Anladım, teşekkürler ama bence belki bir tık daha fazla yükselir gibi , 2025 26 döneminde durulmaya başlar herhalde artık bir zahmet
 

Yeni konular

Geri
Yukarı