Bilgisayar mühendisliğinde kullanılan programlar nelerdir?

Doçent önemli değil, dersinize giren hocada bitiyor hepsi, fakat sanal Windows ile de çözebilirsiniz sanırım işi veya sıkıntı yaratmaz, MAC bilgisayarınız varsa dursun onunla devam edin, baktınız sıkıntı yaratıyor o zaman değiştirirsiniz veya alternatif çözüm yolları geliştirirsiniz, bunun dışında lablarda bilgisayarlar mevcut zaten.
Evde masa üstü bir Windows bilgisayarım var zaten. Sadece bütün işerimi tek yerden halletmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Her okulun kullandığı programlar ve araçlar farklılık gösterebilir. Bunları okulunuzdan öğrenebilirsiniz. Ancak genel olarak program yazmak için hergangi bir metin editörü ve derleyici dışında ihtiyacınız olan başka bir şey yok.

Doçent önemli değil, dersinize giren hocada bitiyor hepsi, fakat sanal Windows ile de çözebilirsiniz sanırım işi veya sıkıntı yaratmaz, MAC bilgisayarınız varsa dursun onunla devam edin, baktınız sıkıntı yaratıyor o zaman değiştirirsiniz veya alternatif çözüm yolları geliştirirsiniz, bunun dışında lablarda bilgisayarlar mevcut zaten.
Tabi tek bir hocanın demesi ile olmuyor ama uyarırdı diye düşünüyorum. İnş
Her okulun kullandığı programlar ve araçlar farklılık gösterebilir. Bunları okulunuzdan öğrenebilirsiniz. Ancak genel olarak program yazmak için hergangi bir metin editörü ve derleyici dışında ihtiyacınız olan başka bir şey yok.
Doğrudur. Mesela Marmara üniversitesi ile görüştüğümde onlar c ile başlıyacaklardı. Bizim üniversite ise java ile başlıyormuş. Genel fikir edinmek için sordum. Ayrıca mac os ile sıkıntı yaşar mıyım diye. Teşekkürler vakit ayırdığınız için .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı