Bilgisayar nasıl 64 Bit yapılır?

Alperbro

Decapat
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar. Eskiden benim PC'yi tamirci 64 Bit'e çevirmişti. O zamanda Chrome bile açamıyordu ve ekran çözünürlüğü 1280 X 720'e sabitlenmişti. Şimdi bilgisayarımı yine 64 Bit'e çevirmek istiyorum. Yeni bir bilgisayar alabilecek param da olmadığı için ve bilgisayarım da eski olduğu için 64 Bit'te nasıl kasmayacak bir şekilde bilgisayarımı yükseltebilirim? Yardım olursanız sevinirim.

İşlemci Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.33 GHz
Takılı RAM 3,00 GB
Sistem türü 32 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
64 BIT format USB'si ile format atmanız gerek.

Windows 10: UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi

64 BIT 4, 3 ve 2 GB RAM ile kullanan biri olarak söylüyorum, modlu daha iyi gider o sisteme. Veya 8.1.

İşletim sisteminiz nedir? 64 bit yapmak için 64 bit bir windows sürümü indirip kurmanız gerekiyor ancak 3GB RAM yeterli gelmeyecek ve sisteminizi yoracaktır. Linux dağıtımlarından birini ya da sadele

YouTube'da ilgili videolar var eski bilgisayarım 2 GB RAM'ı vardı ve kötü bir bilgisayardı ama kurmuştum 64 Bit.

İşlemcinin mimarisi 32 bitse onu değiştiremezsiniz diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci ile "açamayacak" gibi bir cümle kuruyorsan sisteminde HDD kullanıyorsun yüksek ihtimal. En yakın zamanda önce SSD almanız sonra mümkünse bellek eklemesi yapmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…