Bilgisayar nasıl güvenli modda açılır?

• Konuyu başlatan Yomra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 43.289

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
PC mavi ekran veriyordu güncellemeleri yaptım kapattım yeniden başlattım sonra PC acilmadi, düzenli açıklaması diye bir hata verip verip durdu ben de gelişmiş seçeneklerden PC'yi sıfırladım, şimdi PC sifirlanirken PC açılıp açılıp kapanıyor, logo ekranı geliyor o bar dönüp dönüp duruyor sonra kendini geri kaaptiyor. PC'yi güvenli modda açmam lazim güvenli modda açmam içinde gelişmiş seçeneklere girmem lazım ama gelişmiş seçeneklere giremiyorum, 3 kere kapatıp açmayı denedim olmadı, F8'e bastım olmadı sadece BIOS yerini acabiliyorum F2'yle oradan güvenli moda girme ihtimalim var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230407_231120.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 1.060
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim Sistemi Windows ise;
Win+R tuşlarına basın.
Çalıştır komutunu "msconfig" yazıp tamam deyin.
Önyükleme ayarlarına girin.
Güvenli Mod'u işaretleyip tamam deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Windows 10 ve üzeri kullanıyorsanız diğer bir yol da Ayarlar => Güvenlik => Kurtarma & Güncelleştirme => Gelişmiş Baslangıç => Başlangıç Ayarları => Yeniden Başlatma> Gelişmiş seçenekler > Sorun Gider'i seçin.

Son düzenleme:
BIOS'un güncelse aşağıdaki gibi açabilirsin. Güncel değilse önce güncellemeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
PC açılmıyor nasıl güncelleyebilir im gigabyte'i?

Bunu yaptım kendini yeniden başlatıp başlatıp duruyor am bu sefer bilgilerin olduğu ekranda gelmiyor

@claus reis sen anlarmisin? Bı baksan çok iyi olur, PC de sadece bios açılıyor bios format atsam ne olur?

Bios dan format atılıyor sanirsam bı zararı olurmu?

Son düzenleme:

Hocam sizin ilk dediğiniz yöntemi deneyerek güvenli modu açmaya çalıştım ve yeniden başlattım fakat şu an bilgisayarı açtığımda frekans menzil dışında hatası veriyor nasıl düzeltebilirim bunu. Konu biraz eski umarım mesajımı görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…