Bilgisayar nasıl hızlandırılır?

403274

Hectopat
Merhaba,
Benim bilgisayarım böyle çok iyi bir bilgisayar değil ve çoğu konuda oldukça yavaş internetten o kadar hızlandırma videoları izledim fakat çoğu işe yaramadı. Biliyorum en iyi çözüm yeni bilgisayar almak fakat şu an ona bütçe ayıracak durumumuz yok. Eğer aranızda bu konudan anlayan ve nasıl hızlandırabileceğimi bilen birkaç kişi varsa yardım edebilir mi?

İnternetten izlemen hiçbir işine yaramaz çünkü izlediğin kişinin bilgisayarı ile seni bilgisayarın aynı olmuyor bazen yani videoyu izlerken sistem özellikleri neler yorumlarda belirtebilirsin.

Öncelikle Windows 10 kullanmayın. Düşük bilgisayarlarda hala Win7 x86 en iyi performansı gösteren sistem. RAM 4-8GB ise en azından, SSD ile fark edecek şekilde hızlanır fakat işlemciniz çok kötü ve eskiyse çok da bir şey fark etmeyecektir.

Öncelikle Windows 10 kullanmayın. Düşük bilgisayarlarda hala Win7 x86 en iyi performansı gösteren sistem. RAM 4-8GB ise en azından, SSD ile fark edecek şekilde hızlanır fakat işlemciniz çok kötü ve eskiyse çok da bir şey fark etmeyecektir.
Düşük bilgisayarlarda şu an Windows 8.1 en iyi performansı veren sistemdir. Güvenli olması ve güncelleme almaya devam etmesi de artısıdır.

Modifiye edilmiş olan Windows sürümleri güvenli değildir.

ISO kalıbında NTLite ile değişiklikler yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra format :D. Veya Metro uygulamaları kaldır. Windows 8.1 geçebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı