Bilgisayar nasıl hızlandırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaşım 13 astım rahatsızlığım var çalışamam dolar 2 katı şu an ve ailemizin durumu çok iyi olduğu için bursluluk sınavlarının hiçbirine giremiyorum babam az harçlık veriyor günlük 10 TL.

Tıklayınca donuyorsa sorun kesinlikle HDD de aynısını yaşadım kullanılamaz haldeydi PC SSD'ye geçince 1 kez bile sorun yaşamadım

Bulaşmadığın zaman bir şey olmaz fakat bulaşırsan fena olur.

Ailene bu durum için kızma. Bu ekonomide bilgisayar almak gerçekten çok zor ve de durumunuzu bilmesem de kötüleştirir olabileceğini tahmin etmek zor değil çünkü aynı durum çoğu ailede var.

Öncelikle oyun oynamak bir bağımlılıktır ve aileni bir şey kazanamayacağın oyunlar için hiç zorlama ve ben bunları söylüyorum diye bana da kızma çünkü sorgularsan ve araştırırsan bunun senin iyiliğin için söylediğimi anlarsın. Benim oyun bağımlılığı konularıma bakabilirsin.

Ayrıca sistemini yükseltemiyorsan GNU/Linux kullanmayı deneyebilirsin. Hem gelecekte iş sahibi olmanda yardımcı da olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…