Bilgisayar nasıl hızlandırılır?

gumusenes355

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel n4000
4 gb ram
UHD 600
Bilgisayar o kadar da eski değil formatta atmak istemiyorum belirli bir program var mıdır? Yoksa ne yapmalıyım? (zaten iyi bir SSD kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar o kadar da eski değil formatta atmak istemiyorum belirli bir program var mıdır? Yoksa ne yapmalıyım? (zaten iyi bir SSD kullanıyorum)

Bilgisayar da sorun nedir dosyalara girerken yavaşlık mı çıkarıyor veya oyunda save alırken çok mu yavaş ? Yavaşlık ne kadar onu tanımlar mısınız?

Maalesef bir program indirip boost tuşuna tıklayıp (gerçekten) bilgisayarınızı hızlandıracak bir uygulama yoktur. OC yaparınız işlemciye, ram'a, veya ekran kartına. Ancak bunlar performans artışı sağlayabilir. Gerisi bir tık hikaye gibi duruyor.

SSD varken o uygulamalara yavaş giriyor olabilmen bir mucize. Modeli nedir? En son en zaman temiz kurulum yaptın?
gerçeltende kasıyor ben bile anlamıyorum 400 gb civarı bir ssd kullanıyorum sizlere sormak istedim

SSD varken o uygulamalara yavaş giriyor olabilmen bir mucize. Modeli nedir? En son en zaman temiz kurulum yaptın?
modelini bilmiyorum

SSD markası ne sistem özellikleri ne en son ne zaman termal macun değişti?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı