Bu adam da ona bakarsan 20k demiş. Bu sisteme göre senin kasa da en az 12 eder o mantıkla hocam. Ona buna bakarak fiyat belirlenmez. Sisteminizin değeri 4-5k bandı diyebiliriz.
Zor maalesef hocam çünkü bu markalar yüzde 90 2.el vb parçalar takıyor bir ara içinde NVIDIA Radeon 580 yazılı bir şey gördüydüm![]()
6K yaz 5K ya ver gitsin.
Vallahi abim Param Güvende olmazsa 6500TL'ye koyacamda işte kargo falan bir de onlar var.
Kanka haklısında işte ihtiyaçtan aldım sonra oyun falan derkene yetmedi artık.
Abi alacağım bilgisayarı karşılamıyor 6500TL'ye vermem lazım ancak.
4.5k ya ben olsam satardım. 5kdan fazla verenin olacağını da sanmıyorum.
Geçmiş olsun ne diyelim ama ne olursa olsun kurnazcı bilgisayarcılara vermeyin ölü fiyata satmanız lazım vallahi.
Hocam eğer kasa değil de kendiniz toplıyacaksınız Gaming gecesine bakmanızı öneririm.
Kanka bu sefer en çöp fiyata gitmiş oluyor sonuçta ne kadar eski malzemelerde kullanılsa 9500 TL'ye satıyorlar.
Sizce ne kadar verirki bilgisayarcı? Bir de oturduğum ilçe küçük bir yer bunu da belirtmek isterim.
O 9500 TL ti ver bana emin ol bu kasadan çok daha iyisini toplarım. Birçok insan da piyasadan haberdar. Maksimum 6K .Kanka bu sefer en çöp fiyata gitmiş oluyor sonuçta ne kadar eski malzemelerde kullanılsa 9500 TL'ye satıyorlar.
Sizce ne kadar verirki bilgisayarcı? Bir de oturduğum ilçe küçük bir yer bunu da belirtmek isterim.
Bu adam da ona bakarsan 20k demiş. Bu sisteme göre senin kasa da en az 12 eder o mantıkla hocam. Ona buna bakarak fiyat belirlenmez. Sisteminizin değeri 4-5k bandı diyebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.