Bilgisayar nasıl hızlıca satılır?

Hocam vallahi çok bilmiyorum şu anki bilgisayarcıları buyuk ihtimalle oda aynı arkadaşların yazdığı gibi 4 5K ya falan verebilir. Bende ilcede oturuyorum o sıkıntı :D

Bir sorayim zaten burada 3-4 tane bilgisayaracı var şansımı deneyeyim 6000TL bile olsa veririm.

O 9500 TL Ti ver bana emin ol bu kasadan çok daha iyisini toplarım. Birçok insan da piyasadan haberdar. Maksimum 6k.

Kanka bende farkındayım 2.el malzemelerle bile yüksek performanslı bilgisayar toplanır ama işte babam böyle şeyleri çok desteklemediği için.

Bugün 3060a 70k isteyen gördüm hocam.
😀
5K civarı koyabilirsiniz.

Abim işte Param Güvende sıkıntısı var ilçede bir yerde olsa inan 5000TL'ye bile veririm.

Bir sorayim zaten burada 3-4 tane bilgisayaracı var şansımı deneyeyim 6000TL bile olsa veririm.

Kanka bende farkındayım 2.el malzemelerle bile yüksek performanslı bilgisayar toplanır ama işte babam böyle şeyleri çok desteklemediği için.

Abim işte Param Güvende sıkıntısı var ilçede bir yerde olsa inan 5000TL'ye bile veririm.

İnşallah hocam hangi ilçede oturdugunuzu söylerseniz yardım edebilirim.

Param Güvende ile bir şey satmanızı önermiyorum hocam. Havale ile kargolayabilirsiniz veya elden verebilirsiniz.

i5 3470 eski model 16 GB RAM yani oyun bilgisayarı diye satmaları ofis bilgisayarını bende var oyun için almadım ama bende aynı PC'yi ekran kartsız 2.900'e aldım RX 550 2 GB de 1.000 TL'ye aldım yani aynı PC'yi 3.900 TL'ye aldım ders YouTube Valorant vb için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı