Bilgisayar nasıl hızlıca satılır?

Bende onun için aldım ders falan için ancak oyun bağımlısı olduğumu o sırada gözümden geçirmediğim için böyle bir hataya düştüm

Abim şu an 6500TL param var işte bilgisayarı şu an 6500TL'ye satarsam 13K param olacak 3-4K'da peder ekleyecek.

Abi Gaming gecesinde uygun fiyatlı F/P bilgisayarlar var mı peki.

Abi demene gerek yok evet geliyor ara sıra ama kendiniz toplamanız daha sağlıklı ben incik cincik her şeyini kendim topladım tabii size kalmış.

Hangi oyunları oynıyacaksın?

18000TL'ye önceki Gaming gecesinde 7600 sistem çıkmıştı hocam, 2. elde 6700 sistem çıkar.

Sistem eski, kaça bekliyorsun ki? koy 5500'den gitsin.

Abi demene gerek yok evet geliyor ara sıra ama kendiniz toplamanız daha sağlıklı ben incik cincik her şeyini kendim topladım tabii size kalmış.

Kanka biliyorum toplamak az da olsa uyguna düşer ama az önce yazdığım gibi babam toplama bilgisayarları çok desteklemiyor ee bilgisayarda alamıyorum bunu satmadan bilgisayar almam diyor peder şu an elim kolum sıkış kaldı fiyatlarda yükseliyor herhalde yavaş yavaş bu işi bırakmak bu bilgisayar ölene kadar kullanmak geçiyor aklımdan.

18000TL'ye önceki Gaming gecesinde 7600 sistem çıkmıştı hocam, 2. elde 6700 sistem çıkar.

Eğer cumaya kadar satarsam alıyorum ama satamazsam alamıyorum.

Sistem eski, kaça bekliyorsun ki? Koy 5500'den gitsin.

Sistemin eski olduğunu biliyorum ancak işte o an ki heyecan mı diyelim istedim o bilgisayarı 6500TL var aklımda eğer satarsam o paraya çok iyi olacak.

Kanka 4.5 verene ver direk o fiyat iyi bile bence.

Kanka işte para sıkıntısı oluyor istediğim bilgisayarı alamıyorum bu sefer.

Bir bakıyorum hemen.

Hocam eğer kendiniz toplarsanız azıcık daha ekleyerek varsa Radeon RX6600 Ryzen 5 5500 B450M HDV alabilirsiniz 25 26k tutuyor ortalama eğer ucuz siteler var Akakçe gibi oralarda 22 gibi bulursunuz. Bende bu sistem var daha 1.senelik ortalama yüksek ayarlarda Forza'da 80 FiveM'de 120 Valorant 240 Fortnite 190 alıyordu Witcher 3 90.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…