Bilgisayar nasıl kurulur?

Despinauser

Zeptopat
Daha fazla  
Elimde monitör ve kasa var nasıl kurabileceğim hakkında bilgim yok. Kendim kurabilir miyim, ne yapmam gerekiyor zor mu olur? (Galiba oyuncu bilgisayarı ve kasası bu)

Dosya Ekleri

• IMG_0364.jpeg
    IMG_0364.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0366.jpeg
    IMG_0366.jpeg
    174,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0367.jpeg
    IMG_0367.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 54
Elimde monitör ve kasa var nasıl kurabileceğim hakkında bilgim yok. Kendim kurabilir miyim, ne yapmam gerekiyor zor mu olur?
Anladığım kadarıyla kasa dolu,bildiğim kadarıyla gerekli fişleri vb. yerlerina takıp kasa üzerinden bilgisayarı başlatmanız gerek.Ama bana güvenme bilgili biri cevaplasın. :)

Elimde monitör ve kasa var nasıl kurabileceğim hakkında bilgim yok. Kendim kurabilir miyim, ne yapmam gerekiyor zor mu olur? (Galiba oyuncu bilgisayarı ve kasası bu)
Başka bir bilgisayar lazım. Bir usbye kurulum usbsi hazırlayacaksın. Sonra yeni sisteme takıp windowsu kuracaksın.

zor değil,kasanın yanında güç kaynağına göre kablo geldimi geldi ise tak,gelmedi ise çevrendeki bilgisayarcıya git al,monitöre bağlamak için hdmi kablosu al,sonra bir arkadaşından windows usb kurmasını iste

Bilgisayar toplu değil mi hocam?

Doğru topluymuş hocam. Yeni fark ettim benim hatam. O halde şu video kullanılabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat kanalında diğer Windows sürümleri içinde bulunabilir ama genelinin mantığı aynı zaten.

zor değil,kasanın yanında güç kaynağına göre kablo geldimi geldi ise tak,gelmedi ise çevrendeki bilgisayarcıya git al,monitöre bağlamak için hdmi kablosu al,sonra bir arkadaşından windows usb kurmasını iste
Bilgisayarcılara söylesek onlar gelip kurabilirmi

Doğru topluymuş hocam. Yeni fark ettim benim hatam. O halde şu video kullanılabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat kanalında diğer Windows sürümleri içinde bulunabilir ama genelinin mantığı aynı zaten.

Hangi Windows sürümü olduğunu nerden bileceğim

Bilgisayarcılara söylesek onlar gelip kurabilir mi?

Geleceklerini sanmıyorum hocam ama eğer bilgisayarı götürürsen belli bir ücret karşılığında gerekenleri yapar ve size sadece takıp çalıştırmak kalır.

Bilgisayarcılara söylesek onlar gelip kurabilir mi?

Hangi Windows sürümü olduğunu nereden bileceğim?

Kendin seçeceksin. 10 mu kullanacaksın yoksa 11 mi? Bunu seçtikten sonra Microsoft'un kendi sitesine hangi sürümü istediğini yazacak ve ISO dosyasını indireceksin. Zaten indirme aşamasına yazar hangi sürüm olduğu.

Geleceklerini sanmıyorum hocam ama eğer bilgisayarı götürürsen belli bir ücret karşılığında gerekenleri yapar ve size sadece takıp çalıştırmak kalır.

Kendin seçeceksin. 10 mu kullanacaksın yoksa 11 mi? Bunu seçtikten sonra Microsoft'un kendi sitesine hangi sürümü istediğini yazacak ve ISO dosyasını indireceksin. Zaten indirme aşamasına yazar hangi sürüm olduğu.
Abi dediklerin kulağa baya mağaretli geliyor bilgisayarcıya gitsem çok mu pahalı ücret alır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı