Bilgisayar nasıl sıfırlanır?

Musa0_0

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı satıyordum, yarın kargoya vermem gerek ama saatlerdir uğraşmama rağmen bir türlü sıfırlayamadım. Gelişmiş seçeneklerden deniyorum hata veriyor. Format atmayı deniyorum diğer seçenekleri disable yapıp flashı 1. sıraya koymamam rağmen kurulum ekranı gelmiyor ve Windows açılıyor. Ne yapmalıyım?

Sıfırlama yapmanızı önermem. Format en iyisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 veya 11 fark etmez sadece Rufus uygulaması ve bir USB bellek gerekiyor ayrıca ISO'da gerekiyor.

Dediğim gibi galiba tam okumadınız ISO dosyasını yükledim kurdum Rufus ile 1. sıraya koymama rağmen boot etmiyor ve tekrar Windows açılıyor.
Sıfırlama yapmanızı önermem. Format en iyisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 veya 11 fark etmez sadece Rufus uygulaması ve bir USB bellek gerekiyor ayrıca ISO'da gerekiyor.

Bilgisayarın dizüstü mü masaüstü mü anakartın ne?
masaüstü gigabyte f2a55m ds2

CMD'yi yönetici olarak açın.
Systemreset komutunu girin ve Enter'a basın.
Ekrandaki talimatları takip ederek sıfırlama işlemini başlat.

Dediğin gibi yaptım içeri gittim 20 dk falan oldu geldiğimde bilgisayar kapalıydı geri açtığımda değişiklikler geri alınıyor dedi yine sıfırlanmadı acil sıfırlamam gerek ne yapmalıyım.

Rufus'tan indirmiştim ISO dosyasını hatalı veya bozuk olma ihtimali var mı?
Önceden aynı USB ile format atmıstım ama şu an yapamıyorum.

Mrb ya da GPT'yi yanlış seçmiş olabilir miyim ChatGPT'ye göre mrb ama yine de bir kontrol etsek.

Baktımda MBR de sıkıntı yokmuş başka bir sorun var kimsede yardımcı olmuyor acil yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Dediğim gibi galiba tam okumadınız ISO dosyasını yükledim kurdum Rufus ile 1. sıraya koymama rağmen boot etmiyor ve tekrar Windows açılıyor.
Hocam Rufus ile kurulum medyası oluştururken GPT mi MBR mi seçtiniz? GPT seçtiyseniz sorun yaşatmış olabilir çünkü anakartınız biraz eski, MBR seçip kurulum USB'si oluşturarak format atmayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı