Bilgisayar nasıl sıfırlanır?

Arkadaşlar bilgisayarımı satacağım ve toplama kasa alacağım fakat sıfırlama işini halledemedim. Yani ben şeyi istiyorum PC’yi başta nasıl ben alıp kurulum yaptıysam adam da onu yapsın kendi e-postasını girsin falan. Bunu nasıl yapabiliriz? Benimle alakalı bir şey kalmasın. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımı satacağım ve toplama kasa alacağım fakat sıfırlama işini halledemedim. Yani ben şeyi istiyorum PC’yi başta nasıl ben alıp kurulum yaptıysam adam da onu yapsın kendi e-postasını girsin falan. Bunu nasıl yapabiliriz? Benimle alakalı bir şey kalmasın. İlginiz için teşekkürler.
Laptop'mu yoksa Masaüstü'mü ? Eğer laptop ise recovery yapabilirsiniz(tabi silinmediyse). Olmazsa Windows'u İSO dosyasını flaş'a yazdırıp format atabilirsiniz.

Sanırım format işini görür. En yakın internet kafeden yaptırabilirsin, fiyat olduğun yere göre değişir ama 10-30 arasıdır genelde.

Senin düşündüğün şey sistemi satacağın kişinin yeni kuruluma sahip bir bilgisayara sahip olması mı yoksa senin daha önce HDD'inde kaydettiğin bilgilere tamamen ulaşamaması mı?

Senin düşündüğün şey sistemi satacağın kişinin yeni kuruluma sahip bir bilgisayara sahip olması mı yoksa senin daha önce HDD'inde kaydettiğin bilgilere tamamen ulaşamaması mı?
benim bilgilerime ulaşamasın
Laptop'mu yoksa Masaüstü'mü ? Eğer laptop ise recovery yapabilirsiniz(tabi silinmediyse). Olmazsa Windows'u İSO dosyasını flaş'a yazdırıp format atabilirsiniz.
laptop
youtube'de bir video var ondan gördüm onu yapmayı düşünüyorum
link'ide budur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD'lerde ki bilgilere tamamen ulaşılmasının önlenmesi çok zordur. Yardımcı programlar var ama %100 sonuç vereceği garanti değildir. Tavsiyem ikinci el bir HDD al tak bilgisayar öyle ver.
Örneğin TSK kullanımdan çıkardığı HDD'leri eritir %100 bir çözümü olsaydı onlar kullanırdı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı