Bilgisayar ne zaman alınmalı?

İyi bir seçim mi olmuş?

• Evet

Oy: 2 8,3%
  • Hayır

Oy: 23 95,8%

• Oy verenlerin toplamı
    24

Edizorhan

Hectopat
Daha fazla  
Elimde GTX 1070, İ7 6700k, Z170A, 16 GB DDR4 RAM vardı. Ancak GTX 2070, yeni işlemci ve anakart çıkacak diye kaygıya kapıldım ve tüm sistemi sattım. Parça parça olarak sattım. Bilgisayarın tüm bileşenlerini sattım ve şu andan itibaren bir bilgisayar almak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Tüm sistemi 4000 TL'ye sattım. Sistemimin özellikleri:
GTX 1070
i7 6700k
16 GB 3000 MHZ CL 15
Z170A
650W 80 plus
P400
240 GB SSD
1 TB Toshiba P300.
Şu andan itibaren ne yapmam gerek? Sistemi satma sebemimin başında GTX 1070'in çöp olacağını düşünmemdi. Sizce doğru mu bir karar verdim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir seçim yapmışsın. Öncelikle sistemi ederinden çok düşüğe satmışsın. Ayrıca GTX 1070 daha kolay kolay çöp olacak bir kart değil. Acele ve yanlış kararlar vermişsiniz.

Çok düşük bir fiyata satmışsın. Sistemin değerini hesaplamadım ama 5000 tl den aşağı olucağını düşünmüyorum. GTX 1070 daha çok işini görürdü.

Sürekli en yenisi olsun, en iyisi olsun mantığınız nedeni ile güzelim sistemi yok parasına satmışsınız. Yazık olmuş. Keşke benim şimdi 6700K, GTX 1070, Z170 bir anakartım olsa, ekran kartını en az 3 sene, işlemciyi en az 2 sene daha dolu dolu kullanırdım ve sistem önümüzdeki senelerde de çıkacak her oyunu en az 1080p 60fps ve üstü verecek şekilde çok rahat oynatacaktır oynatacaktır. Bence hata etmişsiniz. Sattığınız sistemi, tam bilmiyorum ama yanlış bir şey de söylemek istemiyorum, şu anda toplamaya kalksanız en az 6500- 7000 TL arası tahmin ederek söylüyorum ödemeniz gerekebilir, belki daha fazlasını. Bu sıralar çıkan Kudüs olaylarından dolayı dolar düşüşe geçebilir, tabi sözüm yanlış anlaşılmasın, benim veya başkalarının ihtiyaçlarının daha kolay, masrafsız olması için hiç bir milletin zarar görmesini umursamıyormuşum, kendi egomu tatmin edeyim, başkaları ne olursa olsun gibi anlamlar çıkarılmasın sizden ricam budur. Olan olmuş artık arkadaşım, geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı