Bilgisayar ne zaman toplanmalı?

Yılbaşına kadar aşı bulunmazsa bilgisayar fiyatları böyle devam eder ve artar. Ben toplamaktan tamamıyla vazgeçtim. Bu kadar pahalıya aldığım bilgisayarın bir parçası kısa sürede sıkıntı çıkarırsa ya da bozuk gelirse bütün moralim alt üst olur. Verdiğim paraya acırım. Elin adamı ortalama bir sistem topluyor, en pahalı parçası 300-350 dolar. Adam bozuk çıksa bile çok takmıyor, çünkü onun için büyük para değil bu. Bunun bizde karşılığı 2000-2500 TL. Bu parça sıkıntılı gelse adamın yüreğine oturur.

Mağazaya kesinlikle gitme dostum tam bir rezillik ıtopya mağazası tam 4 kere gittim yaz sıcağında stok YOK internette gördüğün 50 kasadan 1 tanesi var sadece ve internetteki hazır sistemler mağazada yok kada stoğu çok kötü 6 tane seçenek var oda ellerinde olursa ben gittim 6k sistem toplayacağım bana 400tl lik powerboost kasa öneriyor psu li rezillik işlemci stokları ve ekran karti stokları mağazada yok internet sitelerinden al alacaksan magazaya gidip kendini yorma zaten 1 saat 45 dakika sira bekledim icerde en fazla 6 kisi olabiliyor virüsten dolayı

Vatan'dan şaşmayacaksın. Fiyatlar İtopya ile aynıydı, hatta daha ucuzdu diyebilirim. 14 gün psu bekledim İtopya'dan. Baktım vermiyorlar kargoya, bende Acıbadem'e gittim. Çalışanların hepsi dışarda sigara içerken depodan ürünü alıp alamayacağımı sordum. Tahmin ettiğim gibi hayır dediler. 3 gün içinde veriyoruz diyor. 14 gün oldu ver bir zahmet dedim. Vatan pandemi zamanında söylediğim ürünleri ertesi gün elime ulaştırdı.

+ Ayriyeten İtopya ile ilgili hasarlı ürün şikayeti çok fazla bu dönemde. Hem kargolama hem hasarlı ürün sebebiyle mağazayı önermiştim. Bence İtopya'dan hiçbir şey almayın o zaman 😀

Vatan'dan şaşmayacaksın. Fiyatlar İtopya ile aynıydı, hatta daha ucuzdu diyebilirim. 14 gün psu bekledim İtopya'dan. Baktım vermiyorlar kargoya, bende Acıbadem'e gittim. Çalışanların hepsi dışarda sigara içerken depodan ürünü alıp alamayacağımı sordum. Tahmin ettiğim gibi hayır dediler. 3 gün içinde veriyoruz diyor. 14 gün oldu ver bir zahmet dedim. Vatan pandemi zamanında söylediğim ürünleri ertesi gün elime ulaştırdı.

+ Ayriyeten İtopya ile ilgili hasarlı ürün şikayeti çok fazla bu dönemde. Hem kargolama hem hasarlı ürün sebebiyle mağazayı önermiştim. Bence İtopya'dan hiçbir şey almayın o zaman 😀
Dostum fiyat konusunda ıtopya 1 numaradır diyen çok ama heryerde 650 lira olan anakart ıtopyada 430 liraysa bu işte şaibe ararım ki sistem alacak varsa bütçeyi açsın ıtopya teknobiyotik gibi yerden toplamayın işlemci kutusu gelmiyor sonradan ayıkıyorsunuz kutusuz fansiz ayriyetten fan takıldığını:) gidin vatandan gözünüzle görün elinizle seçin gözünüzün önünde toplasinlar

Dostum fiyat konusunda ıtopya 1 numaradır diyen çok ama heryerde 650 lira olan anakart ıtopyada 430 liraysa bu işte şaibe ararım ki sistem alacak varsa bütçeyi açsın ıtopya teknobiyotik gibi yerden toplamayın işlemci kutusu gelmiyor sonradan ayıkıyorsunuz kutusuz fansiz ayriyetten fan takıldığını:) gidin vatandan gözünüzle görün elinizle seçin gözünüzün önünde toplasinlar

İtopya eskiden böyle değildi. Yayıncılara para vereceğine hizmet kalitesini daha da arttırmaya odaklansaydı, müşteri reklamını kendisi yapardı. Ben PSU hasarsız geldi diye şükrediyorum. Müşteri hizmetlerini bilgisayara bağlamışlar. 59 dakika sonunda sıra geliyor. 1 saate ulaştığında zaten otomatik kapanıyor. Bir kere 45. dakikada 1. sıraya gelebilmiştim. Onda da kalan 15 dakika müzik dinlettiler. E-Maillere ve DM'lere cevap vermediler. Vatan'ı ve MediaMarkt'ı test edeyim dedim, instagram ve mail dahil her platformdan cevap yazdılar.

Akakçe'den bakarak tüm indirimleri görebilir miyim istediğim parçalarda?

Hayır orada her şey görünmüyor. Listeleyemedikleri bazı uygun ürünler de var. Ama benim dediğim yer kısa süreli satışa çıkarıyor ve hızlı olan alıyor. Gerçekten de piyasaya bakarak bayağı uyguna veriyorlar. Sana tavsiyem cuma gününü bekle elinde kredi kartıyla indirim saati başlar başlamaz sana uygun olanları kap.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı