Bilgisayar neden mavi ekran hatası veriyor?

OptimumSky

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i5 12400F
Bilgisayarım son zamanlarda sürekli mavi ekran yiyor ve yeniden başlıyordu. Geçen günlerde sorunu onaramadık dedi ve reset atmak sorunda kaldım. Şimdi yine başladı bu hatalar. Bazen ekran gidiyor ve bir fan (Ekran kartı olduğunu düşünüyorum.) aşırı hızlı dönmeye başlıyor ve çok gürültü çıkartıyor. Neyse o sorunu kablosunu çıkartıp tekrar takınca garip bir şekilde çözdüm. Artık öyle garip huyları yoktu fakat az önce oyun indirirken mavi ekran yedim ve yüzde 0'da takılı kaldı. Artık donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Hangi bileşenimde sorun olabilir? Dosyaları okuyup bilgi verebilir misiniz? Minidump

İyi tamam RAM olsun ama kesin anakarttada bir sıkıntı var tecrübeli bilgisayarcıyım ben benden iyi mi bileceksin?

Max servise yollayacağım. 1 ay beklerim üstüne. Windows hatalarını vs gösterdim oradan belli oluyor mu? Şimdi hem fiyat olarak hem de zaman olarak çok maliyetli olacak anakart.

Bu ram testi kendi kendine son buluyor değil mi? Ve 7000 hataya kadar ulaştı

Son bir ek yolluyorum. Her türlü servise yollayacağım zaten garantisi var neyde sorun varsa değiştirsinler. Test zaten tamamlayamadı kendini 😅.

Değişimden sonra dönüş yaparsınız. İyi günler.

Bugün servisten mesaj geldi sorun bulunamadı diye 🥲. Güncelleme yapmışlar yollamışlar. Gelsin bakalım RAM testinde hata verdi nasıl sorun yok anlamadım şaka gibi.

Dosya Ekleri

• 17538859911253433901791886862284.jpg
    17538859911253433901791886862284.jpg
    258,3 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı