Bilgisayar odası için RGB ampul önerisi

Hocam avizedeki renkten nasıl bir beklentiniz var? Yani odanın büyüklüğüne göre az veya çok aydınlatıyorlar. Onun yerine ayaklı Lambader ürünlerine bakmanı öneririm. Ambiyans konusunda çok daha başarılılar.
Odamı baştan aşağı aydınlatsın istiyorum. Söylediğiniz ürünün linkini atar mısınız?

Hocam dediğim lambalar bunlar. Tam duvarların kesişme noktası yani köşelere koyduğunuzda harika oluyor. Ama mesela masanızın sağı solu boş ve duvar diyelim, sağlı sollu da koyabilirsiniz.

Ben mesela kendim ARGB ledi, kontrolcüyü ve led kanalını alıp kendi tasarımımla yaptım aydınlatmalarımı. Ama bir arkadaşım da bunun gibi hazır ampul ve aydınlatma seçenekleriyle yaptı. Tek fark ben animasyon vs yapabiliyorum ama o babit renklerde veya sabit geçişli efektler yapabiliyor sadece.

Bir de monitör arkasına uygulanan şöyle bir ışıklandırma var. Ambilight yani monitör kenarlarında o an ekranda ne renk varsa lamba da o renk yanıyor. Çok hoş oluyor gerçekten. Temiz bir masa ve temiz bir monitör arkası duvarda harika görünür. Dilediğiniz seçenekleri var. kurulumu da kolay. Emin Elektronikten çok alışveriş yaparım ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı