Rehber Bilgisayar özelliklerini Windows 7'deki gibi görüntüleme

de7inim

Femtopat
Makaleler
1
// başkalarının anlatmadığı bir yöntemle anlatacağım... //

1 = Denetim Masası'na girin.
2 = sağ üst taraftan görüntüleme ölçütünü, küçük simgeler yapın.
3 = sistem adında bir yazı göreceksiniz. Sağ tıklayın, aç deyin.
Dikkat = sistem yazan yere eğer sağ tık yapmadan basıp açarsanız, Windows 7 gibi olmaz.
İlle de sağ tıklayıp, aç demeniz gerekir.

1.png

2.png

3.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Dikkat = sistem yazan yere eğer sağ tık yapmadan basıp açarsanız, Windows 7 gibi olmaz.

Eki Görüntüle 1835969

Eki Görüntüle 1835971

Eki Görüntüle 1835972
Windows 11 de olmuyor değil mi?

Windows 11 de olmuyor değil mi?
Windows 11 de ayarlarda sistem -> sistem bilgisi (en altta). Üstteki maddeleri uyguladığında da aynı yere yolluyor.
Windows 11'de denemedim. Uzun yıllardır Windows 10 Kullanıyorum ve yaklaşık 1-2 sene önce bu yöntemi (Denetim Masasında, gezerken ve rastgele bir tıklama sonucunda görmüştüm.)
Başkaları anlatmışmı diye detaylı bakmadım internet alemine ama dediğim gibi, başkaları regedit kaydı powershell bilmem daha nelerle anlatıyorlar. // Not = Konuyu bilerek Windows 10 bölümünde açtım. // Windows 11'de olmuyor veya olacak diye bir belirtme yapmaya gerek duymadım. // Çünkü denemedim. // Saygılarımla...

Windows 11'de denemedim. Uzun yıllardır Windows 10 Kullanıyorum ve yaklaşık 1-2 sene önce bu yöntemi (Denetim Masasında, gezerken ve rastgele bir tıklama sonucunda görmüştüm.)
Başkaları anlatmışmı diye detaylı bakmadım internet alemine ama dediğim gibi, başkaları regedit kaydı powershell bilmem daha nelerle anlatıyorlar. // Not = Konuyu bilerek Windows 10 bölümünde açtım. // Windows 11'de olmuyor veya olacak diye bir belirtme yapmaya gerek duymadım. // Çünkü denemedim. // Saygılarımla...
Teşekkürler açıklamanız için "olmuyor değil mi" diye yazılınca kişinin denemediğini düşündüm kendim 11 kullanıyorum deneyip belirtmek istedim.

Teşekkürler açıklamanız için "olmuyor değil mi" diye yazılınca kişinin denemediğini düşündüm kendim 11 kullanıyorum deneyip belirtmek istedim.
Ben teşekkür ederim :) Deeneyip yorum yazmanız güzel.
Aslında bu tarz sorular yerine deneyerek bakılsaydı yaptığınız gibi daha iyi olurdu.
Sonuçta Windows 10 Kullansanız da, merak ediyorsanız denersiniz mantıken.
Yani, zor bir işlem de anlatmadım, olmuyorsa denemeyeyim demeye gerek yok :)
Sizin denemenize laf etmedim aslında :)
Windows 11, taban olarak Windows 10 aslında ama bazı şeyler tutmayabiliyor.
Denemeden bilemeyiz. İyi yapmışsınız. // Saygılarımla...

'Bu bilgisayara' tıklayın açılan pencerede boş bir alana sağ tıklayıp özelliklere basın ve eski stil görüntülenecektir bu yol daha kısa (Windows 10'da sadece)

Eki Görüntüle 1835969

Eki Görüntüle 1835971

Eki Görüntüle 1835972
Keşke şu pencereleri de windows 7 de ki gibi yapsalar. inanılmaz hoş ve saydam. Windows 11 kullanıyorum hiç güzel değil tasarımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı